Δυναμικά στη «μάχη» της κουτάλας ετοιμάζεται να μπει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και ο ANT1, ο οποίος θα προσθέσει προσθέσει στο πρόγραμμά του το ριάλιτι μαγειρικής Game of Chefs.

Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει γνωστά τα τρία πρόσωπα που θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή και θα είναι οι: Άγγελος Λάντος, Άνταμ Κοντοβάς και Βασίλης Μουρατίδης.

Ποιος ή ποια όμως θα είναι στην παρουσίαση του ριάλιτι;

Η εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» αποκάλυψε ένα από τα πρόσωπα που συζητούνται για την παρουσίαση του Game of Chefs.

Πρόκειται για την Τζένη Θεωνά που το τελευταίο διάστημα έχει κάνει εντύπωση και στον χώρο της παρουσίασης, εκτός από την υποκριτική. Συγκεκριμένα, μετά την παρουσίαση του πασχαλινού σόου στην ΕΡΤ με τον Ηλία Μελέτη και το δοκιμαστικό για το DΟΤ, το όνομά της ακούγεται και για το Game of Chefs.

Το συγκεκριμένο ριάλιτι φαίνεται να την ενδιαφέρει, αν και δεν έχει γίνει γνωστό αν μπορεί να συνδυάσει τη συμμετοχή της στη σειρά της κρατικής τηλεόρασης «Τα καλύτερά μας χρόνια» που συνεχίζει και του χρόνου με το ριάλιτι του ANT1.

Εκτός, από την Τζένη Θεωνά για την παρουσίαση του Game of Chefs, όμως έχει ακουστεί και το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου, που έχει κάνει ήδη ραντεβού με τον ANT1. Πέρα από αυτό το project, όμως, υπάρχει και μια σκέψη για συνεργασία της Κατερίνας Καραβάτου για πρωινή εκπομπή στον κανάλι, τα Σαββατοκύριακα.

Προς το παρόν όμως, υπάρχουν μόνο σκέψεις και συζητήσεις και όχι κάποια επίσημη απόφαση.