Παράλληλα με τη μακρόχρονη θητεία του Ralph Lauren ως επίσημου σχεδιαστή μόδας των Ολυμπιακών στολών των Ηνωμένων Πολιτειών, η μάρκα shapewear της Kim Kardashian θα είναι το επίσημο εσώρουχο των γυναικών αθλητών της Team USA που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο.

Η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας εκμυστηρεύτηκε στο Instagram για το πώς η ολυμπιακή ιστορία της πατρίδας της Κέιτλιν Τζένερ ενέπνευσε τη νέα συλλογή.

Έγραψε: «Έχω ακούσει κάθε λεπτομέρεια για τους Ολυμπιακούς από το πατριό μου από τότε που ήμουν 10 ετών. Καθώς έβλεπα τους αθλητές να ανταγωνίζονται, άρχισα να γίνομαι μέρος των Ολυμπιακών Αγώνων. Ταξίδευα σε όλες τις διαφορετικές πόλεις και πατέρας μου και η οικογένειά μου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάθε φορά θα αγόραζα ένα Ολυμπιακό μπλουζάκι ως αναμνηστικό». Η Κιμ Καρντάσιαν  αποκάλυψε επίσης σε δελτίο τύπου ότι στοχεύει να «δείξει ότι όλα είναι δυνατά αν δουλέψεις αρκετά σκληρά».

Εστιάζοντας στην εφαρμογή και την άνεση, η Team USA δήλωσε ότι η συλλογή θα διαθέτει άνετα ρούχα από εξαιρετικά μαλακά και υφάσματα που αναπνέουν. Στην εκστρατεία, οι διάσημες αθλήτριες Alex Morgan, Haley Anderson, Scout Bassett, Dalilah Muhammed και A’ja Wilson φορούν ρούχα που κυμαίνονται από σουτιέν και εσώρουχα έως σορτς που αγκαλιάζουν το σώμα.

Η σειρά Team USA θα κυκλοφορήσει online μόνο στις 12 Ιουλίου.