Γάμος, οικογένεια, ζωή εκτός Αθηνών και καράντινα, ήταν τα θέματα με τα οποία καταπιάστηκε ο Δημήτρης Κοργιαλάς σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κοργιαλάς μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μέσα στην καραντίνα πάχυνα. Στο προηγούμενο lockdown είχα λιώσει. Τώρα με τον Θανασάκη, που μαγειρεύω συνέχεια και δοκιμάζω, έχω πάρει και μάλλον τρώω περισσότερο εγώ από εκείνον. Το αγαπημένο του φαγητό είναι τα μακαρόνια με κιμά όπως και το δικό μου. Είναι πλέον 4 ετών και δυο μηνών. Τον έχω συνέχεια εδώ στη Ναύπακτο. Μεγαλώνει πιο σωστά θεωρώ στην επαρχία».

Όσον αφορά στην προοπτική ενός νέου γάμου, ο Δημήτρης Κοργιαλάς είχε κάποιες ενστάσεις, οι οποίες απ΄ό,τι φαίνεται έχουν να κάνουν με την οικονομική και κοινωνική εξέλιξη των γυναικών.

«Το ότι γυναίκες έχουν ανέβει πολύ υψηλά σε σχέση με τον άνδρα σε πολλούς τομείς κάνει το πράγμα ακόμα πιο δύσκολο και ίσως γι΄αυτό να χαλάνε και οι γάμοι. Έχει τον εγωισμό του ο άντρας».

Η γυναίκα θέλει να έχει τα λεφτά της, τη δουλειά της και τα παιδιά της και καλά κάνει αλλά αυτό φέρνει μια δυσκολία. Οπότε άστο αυτό το θέμα, μια χαρά είμαι»  δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κοργιαλάς