Ένα νέο στοιχείο ρίχνει φως στη σχέση της Καρολάιν με τον 33χρονο. Όπως έχει γίνει γνωστό η ρήξη μεταξύ τους είχε επέλθει μήνες πριν.

Για να αντιμετωπίσει αυτήν την κρίση το ζευγάρι αρχικά επισκεπτόταν την «ψυχολόγο» αλλά στη συνέχεια οι συνεδρίες διακόπηκαν απότομα.

Αυτό ζήτησε η ίδια η Καρολάιν στέλνοντας μήνυμα στην «ψυχολόγο». Ωστόσο υπάρχει η αίσθηση ότι ο 33χρονος μπορεί να της το υπαγόρευσε ή να χρησιμοποίησε ο ίδιος το κινητό της με το οποίο έστειλε μήνυμα ότι δεν θέλει να συνεχίσει.

Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε ακούσει ότι ο 33χρονος δεν άφηνε την Καρολάιν από δίπλα του. Μέχρι και στις συνεδρίες τη συνόδευε και περίμενε να τελειώσει για να φύγουνε μαζί.

Η 4 Φεβρουαρίου και το μυστηριώδες μήνυμα

Όπως ανέφερε στο MEGA, ο συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, στις 4 Φεβρουαρίου η Καρολάιν διακόπτει τις συνεδρίες με την Ελένη Μυλωνοπούλου.

Τις προηγούμενες μέρες οι δυο τους κάνουν συνεδρίες, όπου διαπιστώνονται σημαντικές εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι. Η «ψυχολόγος» προσπαθεί να λειτουργήσει κατευναστικά και στις 4 Φεβρουαρίου λαμβάνει το εξής μήνυμα από το κινητό της Καρολάιν: «Διακόπτουμε τις συνεδρίες, γιατί πηγαίνω πολύ καλύτερα».

Το μήνυμα αυτό τής προκαλεί μεγάλη έκπληξη, καθώς το κλίμα ανάμεσα στο ζευγάρι χαρακτηριζόταν από εντάσεις.

Η κ. Μυλωνοπούλου φαίνεται πως έστειλε μήνυμα στον σύζυγο της Καρολάιν. «Η Καρολάιν μου είπε ότι δεν θέλει να συνεχίσει και αυτό είναι μεγάλο λάθος», του είπε.

Ο πιλότος της απαντάει αμέσως: «Έχετε δίκιο, είναι λάθος, θα προσπαθήσω να τη μεταπείσω. Θα σας ειδοποιήσω αμέσως».

Η ειδοποίηση αυτή, ωστόσο, δεν υπήρξε ποτέ.

Ποιος έστειλε το μήνυμα;

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο υπάρχει η αίσθηση ότι το μήνυμα έχει σταλεί από το κινητό της 20χρονης αλλά μετά από παρέμβαση του πιλότου, ο οποίος δεν ήθελε να συνεχίσει αυτές τις συνεδρίες. Την ίδια στιγμή υπάρχουν υποψίες πως εκείνος υπέδειξε στην Καρολάιν τι θα γράψει.

Μοιάζει σαν να παίρνει τον ρόλο να μεταπείσει την Καρολάιν, κάτι που δεν γίνεται ποτέ, και από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάρτιο όλα δείχνουν πως η κατάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι επιδεινώνεται ραγδαία.

«Είναι φανερό ότι υπήρχε κλιμάκωση στην ένταση και δεν μπορώ να καταλάβω εάν αρχή των πάντων ήταν η επιλόχειος κατάθλιψη ή αν ήταν κάτι άλλο», είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και τόνισε πως πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί και να μην πέσουμε στο λάθος των συνωμοσιολογικών θεωριών.

Πώς η σκηνοθεσία της δολοφονίας επιχειρεί να «θολώσει» τα κίνητρα

Την ίδια ώρα, οι έρευνες για τη συζυγοκτονία και το πιθανό κίνητρό της συνεχίζονται, ενώ ο πιλότος και η υπερασπιστική γραμμή του προσπαθούν να «θολώσουν» τα νερά κάνοντας λόγο για μη προμελετημένο έγκλημα και πως η σκηνοθεσία έγινε για να μη μείνει ορφανή και από πατέρα η μικρή Λυδία.

«Αγκάθι» αποτελεί το κινητό του δράστη καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, δεν  είχε τεθεί υπό παρακολούθηση το κινητό τηλέφωνο του συζυγοκτόνου για το χρονικό διάστημα των 37 ημερών που έπαιζε θέατρο προσπαθώντας να πείσει τις αστυνομικές αρχές ότι «ληστές» εισέβαλαν στη μεζονέτα και ο «αρχηγός» δολοφόνησε την Καρολάιν. Άρα, δεν υπάρχει σαφής εικόνα με ποιους επικοινωνούσε και τι έλεγε, στοιχεία που θα μπορούσαν να ρίξουν «φως» στο κίνητρο του στυγερού εγκλήματος.

Τώρα πια επιχειρείται να αντληθούν αυτά τα στοιχεία από την ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων και ορισμένων καταγραφών. Πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι η κατάθεση της συμβούλου, στην οποία είχε απευθυνθεί το ζευγάρι, έχει μεγάλο ενδιαφέρον και ότι ο ίδιος ο πιλότος είχε προσπαθήσει να έρθει σε επαφή μαζί της, προκειμένου να την συναντήσει και να διαπιστώσει πόσο μπορεί να βοηθήσει την ΕΛ.ΑΣ. στην έρευνά της.