Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (23/6) ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου, παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης κατά τη διάρκεια της οποίας αποκάλυψε άγνωστε πτυχές της ζωή του.

Μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Λαζάρου μίλησε για την προσωπική του ζωή και τους δυο γάμους του.

«Ο πρώτος μου γάμος έγινε νωρίς σε μικρή ηλικία γιατί είχα χάσει νωρίς τους γονείς μου και είχα μεγαλώσει μόνος μου. Χωρίσαμε γρήγορα, ο γάμος δεν πήγε καλά αλλά έχουμε μια δυνατή φιλία και την αγαπάω. Αποκτήσαμε τον γιο μου, τον Νίκο. Είναι η νονά της πρώτης μου κόρης από το δεύτερο γάμο μου.

Περάσαμε μαζί την εφηβεία με την πρώην γυναίκα μου, με ανέλαβε η μαμά της όταν εγώ έχασα τη δική μου. Έγινε κάτι πολύ όμορφο, δεν άντεξε ο γάμος αλλά η φιλιά μας. Όταν ζήτησε να βαφτίσει την Ηλέκτρα δεν το αρνήθηκε κανείς», είπε.

Ακόμα, ο Λευτέρης Λαζάρου αποκάλυψε τον όρο που έθεσε στη σύζυγό του για να κάνουν δεύτερο παιδί:

«Όταν πέθανε ο πατέρας μου έζησα δέκα χρόνια ακόμη με τη μητέρα μου. Θεωρούσα ότι αν κάνω κορίτσι ή κορίτσια κάτι θα πάρω πίσω. Θα αναπληρώσω το κενό.

Όταν γεννήθηκε η πρώτη κόρη μου, δημιουργήθηκε η ανάγκη να κάνουμε ένα ακόμη παιδί για να έχει παρέα το πρώτο. Τότε είπα ότι θέλω δεύτερο παιδί αν είναι κορίτσι και σγουρή».

Το άγχος του στο δείπνο για τον Κάρολο στο Προεδρικό Μέγαρο

Ο γνωστός σεφ που επιμελήθηκε όλο το μενού στο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο την 25η Μαρτίου για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και το οποίο απόλαυσαν υψηλοί προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα, αποκάλυψε ποιο ήταν το άγχος του.

Παράλληλα ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ είπε πως το Μπάκιγχαμ τού ζήτησε τις συνταγές των πιάτων που σερβιρίστηκαν.

«Ο πρίγκιπας Κάρολος όντως ζήτησε τις συνταγές από το γεύμα που δόθηκε προς τιμήν του στην χώρα μας. Είναι τιμή για τα ελληνικά δεδομένα. Εγώ αυτό που προσπάθησα, μετά το κάλεσμα της κυρίας Σακελλαροπούλου, μετά από συζήτηση μαζί της, ήταν να προσπαθήσουμε να χωρέσουμε όσο περισσότερη Ελλάδα γίνεται. Το μόνο μου άγχος ήταν μην αρρωστήσω από covid εκείνη τη μέρα για να μπορέσω να ηγηθώ της ομάδας μου» είπε ο Λευτέρης Λαζάρου.