Το διαμέρισμα του Άντονι Μπουρντέν στο Μανχάταν, όπου έζησε για χρόνια, είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση.

Ο διάσημος σεφ ενοικίασε για πρώτη φορά τη χωριστή κατοικία των δύο υπνοδωματίων με τα δύο μπάνια το 2016 έναντι 13.000 δολαρίων το μήνα, μέχρι το θάνατό του το 2018.

Τον Αύγουστο του 2018, δύο μήνες μετά την αυτοκτονία του Άντονι Μπουρντέν, το διαμέρισμα, σύμφωνα με την Νew York Post και το ΑΠΕ, είχε βγει προς ενοικίαση έναντι 14.200 δολαρίων το μήνα.

Στις 17 Ιουνίου, τρία χρόνια μετά το θάνατο του Μπουρντέν, η κατοικία είναι πάλι προς ενοικίαση για 12.000 δολάρια το μήνα.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο Time Warner Center στο Columbus Circle, που είναι πλέον γνωστό ως Deutsche Bank Center, και προσφέρει πανοραμική θέα στην πόλη και τον ποταμό Χάντσον.

Ο Άντονι Μπουρντέν, ο οποίος αυτοκτόνησε το 2018, αρχικά έγινε διάσημος με την επιτυχία του βιβλίου του, το 2000 «Kitchen Confidential: Adventures in the Culinary Underbelly», μία αποκαλυπτική ματιά για τα παρασκήνια της βιομηχανίας εστίασης.

Ο Άντονι Μπουρντέν απέκτησε στρατιές θαυμαστών με τις ταξιδιωτικές του εκπομπές για τη γαστρονομία και τον πολιτισμό, όπως το «A Cook’s Tour» στο Food Network και το «No Reservations» στο «Travel Channel».

Αργότερα έγινε οικείο πρόσωπο με την ταξιδιωτική του εκπομπή «Parts Unknown» στο CNN. Είχε την ικανότητα να αποκαλύπτει το ασυνήθιστο και πρόβαλε τη γαστρονομία και τον πολιτισμό από λιγότερο γνωστά μέρη του κόσμου.