Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο μία ημέρα μετά τη δραματική ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τα χέρια του ίδιου του συζύγου της και πατέρα του παιδιού της.

Ένα από τα στοιχεία που συγκλονίζουν την κοινή γνώμη, προκαλώντας ακόμα και συναισθήματα οργής για τον δράστη είναι η στάση του τις 37 ημέρες που πέρασαν μέχρι να ομολογήσει στους αστυνομικούς.

Ο ίδιος όλο αυτό το διάστημα εμφανιζόταν συντετριμμένος, υποκρινόμενος το θύμα, ενώ βρισκόταν κοντά στην τραγική μητέρα του θύματος προσπαθώντας μάλιστα να την παρηγορήσει για να ρίξει στάχτη στα μάτια της ίδιας αλλά και των αρχών.

Όταν ρωτήθηκε, δε, για ποιο λόγο δεν είχε ομολογήσει όλο αυτό το διάστημα, υποστήριξε πως το έκανε γιατί φοβόταν για την κατάληξη που θα είχε το ενός έτους παιδί του που θα έμενε χωρίς κάποιον από τους δύο γονείς του.

Μέχρι σήμερα αποφάσισε να παίζει θέατρο, ενώ αρκετές ήταν οι στιγμές που την υποκρισία θα ζήλευε και ο καλύτερος ηθοποιός κόσμου. Μάλιστα, ο ίδιος εμφανιζόταν κοντά στην οικογένεια της Καρολάιν μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο «αποχαιρετισμός»

Ειδικότερα, στις 16 Μαΐου, ο 32χρονος πιλότος είχε επιλέξει να αποχαιρετίσει την σύζυγό του με μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο instagram. Μάλιστα, είχε επιλέξει μία φωτογραφία από τον γάμο τους ενώ συνόδευε την ανάρτησή του με τα εξής λόγια: «Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου».

Με το παιδί του στην αγκαλιά

Μία από τις στιγμές αυτές της υποκρισίας ήταν στην κηδεία της Καρολάιν, στην Αλόννησο, όπου ο πιλότος έφτασε κρατώντας στην αγκαλιά το μόλις 11 μηνών παιδί τους. Ντυμένος στα μαύρα, κρατούσε σφικτά στην αγκαλιά του το βρέφος, ενώ περιτριγυριζόταν από συγγενείς και φίλους που θρηνούσαν για τον άδικο χαμό της μητέρας του παιδιού.

 «Να μην τύχει σε κανέναν αυτό που πάθαμε εμείς»

Μετά την κηδεία, ο 32χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, στα Γλυκά Νερά. Εκεί, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, σημειώνοντας:

«Θα τους πιάσουνε. Η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό. Να μη συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πάθαμε εμείς» είπε συγκεκριμένα πριν αποχωρήσει από το σημείο»

Η αγκαλιά στη μητέρα της Καρολάιν

Λίγη ώρα πριν μεταβεί κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ στην Αλόννησο για να τον μεταφέρει στη ΓΑΔΑ, ο ίδιος βρισκόταν στο 4οήμερο μνημόσυνο της Καρολάιν.

Εκεί, οι κάμερες τον «συνέλαβαν» να κλαίει αγκαλιασμένος με τη μητέρα της άτυχης 20χρονης.

Σκηνές που θυμίζουν αρχαία τραγωδία, με τη μητέρα της Καρολάιν να έχει τον πιο δραματικό ρόλο. Σαράντα μέρες μετά την άγρια δολοφονία της κόρης της, η τραγική φιγούρα της μητέρας στο μνημόσυνο συγκλόνισε.

Λίγα λεπτά αργότερα, δε, όταν ερωτήθη γιατί μεταβαίνει στην Αθήνα, είπε απευθυνόμενος προς τη μητέρα της Καρολάιν ότι πηγαίνει για να αναγνωρίσει κάποιον ύποπτο για τη δολοφονία.

Σημειώνεται πως οι γονείς της Καρολάιν είχαν στηρίξει τον 32χρονο από την αρχή σαν να ήταν παιδί τους, ακόμα και όταν ακούστηκε για πρώτη φορά η πληροφορία ότι οι Αρχές ερευνούν τις αντιφάσεις που προέκυψαν από την κατάθεση του.