Λίγο μετά το επιτυχημένο reunion στα «Φιλαράκια», η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ επιστρέφει στην μικρή οθόνη με μία εξίσου δημοφιλή σειρά.

Μπορεί προς το παρόν να μην έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση, όμως σύμφωνα με το πρόσφατο τρέιλερ, που κυκλοφόρησε η Apple, η Τζένιφερ Άνιστον επιστρέφει στη νέα σεζόν της σειράς «The Morning Show».

Η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ μεταμορφώνεται ξανά στην Άλεξ Λεβάι και οι πρώτες εικόνες του teaser κάνουν το κοινό να ανυπομονεί για το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν της σειράς.

Το βίντεο κυκλοφόρησε από την Apple TV+ με μία δημοσίευση στο Twitter, προκειμένου να παρουσιαστούν οι σειρές και οι ταινίες, που θα κάνουν πρεμιέρα στην πλατφόρμα, και αμέσως ενθουσίασε το fan club της Τζένιφερ Άνιστον, αφού η συγκεκριμένη σειρά της χάρισε για την ερμηνεία της ένα βραβείο SAG.

Στα λίγα δευτερόλεπτα, που εμφανίζεται η ηθοποιός στο βίντεο, μάλιστα, προετοιμάζει το κοινό της για μία πιθανή επανασύνδεση της Άλεξ με τον τηλεοπτικό της πρώην σύζυγο Τζακ Ντέιβενπορτ, αφού εκείνος εμφανίζεται να την παρακαλεί να τα ξαναβρούν:

«Σε ικετεύω, γύρνα πίσω σε ‘μένα».

Επιπλέον, μία μικρή εμφάνιση κάνει και η συμπρωταγωνίστριά της Ρις Γουίδερσπουν ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι και βυθισμένη στις σκέψεις της, μαρτυρώντας έτσι πως και εκείνη θα συνεχίσει να βρίσκεται στο καστ της σειράς.

Αν και δεν έχουν γίνει πολλά πράγματα γνωστά γύρω από την πλοκή του δεύτερου κύκλου επεισοδίων του The Morning Show, το μοναδικό που δήλωσε η Τζένιφερ Άνιστον, μετά τη δημοσίευση του βίντεο,  είναι ότι μερικά επεισόδια θα χρειαστεί να γυριστούν από την αρχή, προκειμένου να εντάξουν στην πλοκή και την συνθήκη του κορoνaϊού, αφού αποτελεί μία πραγματικότητα, η οποία έχει επηρεάσει τις ζωές μας σε τεράστιο βαθμό.