Συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ενώπιος Ενωπίω» παραχώρησε ο Σάκης Ρουβάς, όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην σχέση του με τις φανατικές θαυμάστριες του, τις «Ρουβίτσες».

Ερωτηθείς για ένα περιστατικό που έζησε σε φεστιβάλ, όταν οι φαν τον αποθέωναν αλλά κάποια αγόρια του πέταξαν πέτρες, ο τραγουδιστής είπε στον κ. Χατζηνικολάου:

«Πας πίσω στο 1991, πήγα για μια συναυλία στα Βοτσαλάκια στον Πειραιά, σε ένα φεστιβάλ που έκανε ένα μουσικό κανάλι της εποχής. Πήγα για να προωθήσω τα τραγούδια μου, αφού μόλις είχα βγάλει τον πρώτο μου δίσκο. Μόλις άρχισα να τραγουδάω, άρχισαν τα κοριτσάκια μπροστά να ουρλιάζουν, να φωνάζουν κλπ. Άρχισα κι εγώ να τραβάω τα πουκάμισά μου… Αυτό άρεσε στους διοργανωτές εκεί και έβαλαν το τραγούδι δεύτερη φορά.

Τότε κάποια αγόρια άρχιζαν να τα παίρνουν στο κρανίο και να πετάνε πέτρες. Οι λίγες πέτρες έγιναν πετροπόλεμος και κάποια στιγμή ανέβηκαν και πάνω στη σκηνή. Έσπασαν ότι βρήκαν πάνω στη σκηνή, εμένα με φυγάδευσαν κάποιοι αστυνομικοί και σωματοφύλακες, οπότε διαλύθηκε το φεστιβάλ γιατί τα σπάσανε όλα».

«Την επόμενη εβδομάδα έπρεπε να πάω στο Μοσχάτο σε άλλο αντίστοιχο φεστιβάλ και μου έστειλαν μήνυμα ότι “αν έρθεις στο Μοσχάτο, σε περιμένουμε με νεράντζια και ξυράφια”», πρόσθεσε.