Σοκαριστική επίθεση δέχτηκε μία γυναίκα στο Μαρκόπουλο από έναν κουκουλοφόρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο κουκουλοφόρος επιτέθηκε στην γυναίκα ενώ αυτή βρισκόταν στην αποθήκη του σπιτιού της και της κόλλησε το μαχαίρι στον λαιμό.

Ωστόσο εκείνη ξεγλίστρησε από τα νύχια του, τον κλείδωσε μέσα στο σπίτι και κάλεσε την Αστυνομία.

Ο ληστής με την ολόσωμη μπλε στολή και την κουκούλα κατάφερε να ξεφύγει . Σύμφωνα με το protothema.gr το απίστευτο σκηνικό του τρόμου για μια 48χρονη γυναίκα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή του Μαρκόπουλου.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 10:40 όταν η 48χρονη, πήγε στην αποθήκη του σπιτιού της και μπαίνοντας είδε τον χώρο αναστατωμένο. Πριν προλάβει να αντιδράσει, δέχεται απο πίσω την επίθεση του «αποστειρωμένου» ληστή (σύμφωνα με την κατάθεση της φορούσε μπλε ολόσωμη φόρμα και full face κουκούλα) ο οποίος της κολλάει το μαχαίρι στον λαιμό λέγοντας της «αν φωνάξεις θα σε σκοτώσω! Δώσε μου τα χρυσαφικά».

Η γυναίκα υπακούει βγαίνουν μαζί από την αποθήκη με το μαχαίρι κολλημένο στον λαιμό της και κατευθύνονται στο σπίτι. Εκεί, του υποδεικνύει ένα συρτάρι στο οποίο υπήρχαν 100 ευρώ λέγοντας του ότι δεν είχε άλλα. Τότε ο δράστης την αφήνει και τη στιγμή που πήγε να ψάξει για τα χρήματα η γυναίκα του ξεφεύγει, τρέχει στην πόρτα και αφού τον κλειδώνει μέσα αρχίζει να καλεί σε βοήθεια. Όμως ο ληστής πριν προλάβουν να έρθουν οι αστυνομικοί κατάφερε να το σκάσει από  παράθυρο και να εξαφανιστεί.