Με 3-4-3 παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς στον αποψινό τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (21:00, ΟΑΚΑ), με τον Παπασταθόπουλο μάλιστα να βρίσκεται στην αρχική 11άδα των Πειραιωτών.

Ο διεθνής αμυντικός, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα πλέι οφ της Superleague, ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και φωνάζει «παρών» για τη μεγάλη μάχη.

Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα βρίσκεται ο Ζοσέ Σα, με τους Παπασταθόπουλο, Σεμέδο και Εμβιλά στην τριάδα της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Καμαρά και Μπουχαλάκης, με τους Ανδρούτσο και Χολέμπας στο δεξί και αριστερό άκρο αντίστοιχα, ως μπακ-χαφ. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με τους Μπρούμα και Μασούρα να πλαισιώνουν τον Μαροκινό επιθετικό.

Συνοπτικά η 11άδα του Ολυμπιακού: Σα,  Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Εμβιλά, Ανδρούτσος, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Χολέμπας, Μπρούμα, Ελ Αραμπί και Μασούρας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του μετά το πρωτάθλημα θέλουν να κατακτήσουν και το Κύπελλο και να κλείσουν με ιδανικό τρόπο τη φετινή σεζόν. Μάλιστα, εάν τα καταφέρουν, θα είναι το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ, αφού και πέρσι είχαν κατακτήσει και τις δύο διοργανώσεις.