Τεταμένο το κλίμα στο κέντρο της Αθήνας λόγω της παρουσίας οπαδών του ΠΑΟΚ με άγριες διαθέσεις, όπως φαίνεται και από τα αξεσουάρ (κράνη και καδρόνια) τα οποία κρατάνε λίγες ώρες πριν το τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Ενδεικτικό των προθέσεων τους είναι ότι άναψαν καπνογόνα και επιχείρησαν να κάνουν πορεία, με την ΕΛ.ΑΣ να επιστρατεύει την Αύρα για την αποφυγή επεισοδίων.

Την ίδια ώρα στο κέντρο, και συγκεκριμένα στον Σύνδεσμο στα Εξάρχεια,  έχουν συγκεντρωθεί και οπαδοί της ΑΕΚ.

Δεν ίδρωσε το αυτί τους από την απαγόρευση συνάθροισης

Υπό το φόβο σοβαρών επεισοδίων τις επόμενες ώρες, και κατόπιν εορτής, αφού οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έφτασαν με πούλμαν στην Αθήνα, Η Αστυνομία αποφάσισε να λάβει μέτρα.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η απαγόρευση κάθε δημόσια υπαίθριας συνάθροισης σε συγκεκριμένους δρόμους της Αθήνας μέχρι τα χαράματα της Κυριακής (23/05).

Απαγορεύεται κάθε συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας, όπου και βρίσκονται τα γραφεία του Συνδέσμου του ΠΑΟΚ, εκεί όπου από το πρωί οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν αφού ξέφυγαν από τους αστυνομικούς.

Ουσιαστικά η Αστυνομία άφησε τα λεωφορεία με τους οπαδούς να κατέβουν στην Αθήνα και τώρα φοβάται επεισόδια σε περίπτωση που υπάρξουν οπαδοί άλλης ομάδας στο κέντρο της Αθήνας.

Ο φόβος γενικευμένου… πολέμου οδήγησε την ΕΛΑΣ σε απαγόρευση συναθροίσεων μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Αλλωστε στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι υπάρχουν πληροφορίες για αντισυγκεντρώσεις οπαδών άλλων ομάδων.

Κάτι που συμβαίνει αυτή τη στιγμή με οπαδούς της ΑΕΚ να βρίσκονται λίγα μόνο μέτρα μακριά.