Γεμάτα εντάσεις θα είναι το αποψινό επεισόδιο του Survivor. To παιχνίδι έχει γίνει πλέον ατομικό και οι παίκτες τα δίνουν όλα για να μπορέσουν να παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν ο νικητής της πρώτης ατομικής ασυλίας.

Με το κολιέ στο λαιμό ο κόκκινος έδωσε στον τάκο τον Σάκη Κατσούλη, μια κίνηση που εξόργισε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η παίκτρια των μπλε και πρώην σύντροφος του Σάκη έχει νευριάσει που ο επιχειρηματίας είναι υποψήφιος για αποχώρηση και γι’ αυτό του ζητάει τον λόγο. Όπως βλέπουμε και στο trailer Μαριαλένα και Ασημακόπουλος έρχονται σε μεγάλη κόντρα και από το στόμα τους ακούγονται απίστευτες ατάκες.

Στο μεταξύ όπως έχει γίνει γνωστό το Survivor θα πάρει παράταση. Όπως επιβεβαίωσε επίσημα και ο ίδιος ο Γιώργος Λιανός, μιλώντας στη ραδιοφωνική του εκπομπή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η παράταση του παιχνιδιού ισχύει, αλλά θα είναι 10 ημέρες και έτσι ο τελικός θα γίνει στην Ελλάδα, ενώ τόνισε ότι δεν γνωρίζει ακόμα αν λόγω κοροναϊού θα πάνε οι συγγενείς των παικτών στον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου παρακάνω: