Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για την απόφασή της να δοκιμαστεί φέτος στην τηλεοπτική παρουσίαση ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στα αρνητικά σχόλια που άκουσε από μερικούς.

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day βρέθηκε στα παρασκήνια του House of Fame και συνάντησε την εντυπωσιακή τραγουδίστρια που φανερά ακομπλεξάριστη απάντησε σε όλα.

Για την απόφασή της να παρουσιάσει το House of Fame είπε: «Ήταν η πανδημία λόγος να πω ναι στην πρόταση για το House of Fame. Δεν θα μπορούσα σε άλλη περίπτωση να έχω πει το ναι. Θα ήταν κάτι το οποίο μπορεί να το έκανα πολύ αργότερα ή μπορεί και καθόλου. Δεν ξέρω. Πραγματικά, όμως, χαίρομαι πάρα πολύ που το έκανα γιατί πέρασα και πολύ ωραία τις Παρασκευές μου και δοκιμάστηκα σε κάτι το οποίο δεν με φανταζόμουν. Και live κιόλας».

«Όλα με φόβισαν και έχω άγχος κάθε φορά που βγαίνω γιατί είναι live. Όταν κάνεις κάτι πρώτη φορά και το κάνεις live καταλαβαίνεις ότι εκτίθεσαι και είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όπως είναι δύσκολο να συνδυάσεις το ακουστικό και να έχεις κάποια γραμμένα πράγματα απέναντι που πρέπει να τα πεις. Είναι πρωτόγνωρα για μένα» συμπλήρωσε η Ελένη Φουρέιρα αναφερόμενη στις ιδιαιτερότητες του live.

Όσο για τα αρνητικά σχόλια είπε: «Πάντα είχα αρνητικά σχόλια και πάρα πολύ θετικά. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους οπότε ξεκινάμε από εκεί… Είμαι μια χαρά με αυτό».