Σε κατάσταση σοκ παραμένει ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος τα ξημερώματα της Τρίτη είδε να σκοτώνουν μπροστά στα μάτια του την 20χρονη σύζυγό του ενώ δίπλα βρισκόταν το 11 μηνών βρέφος του. Όλα αυτά μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Είναι λογικό ο 32χρονος που είδε τη ζωή του να καταστρέφεται μέσα σε λίγα λεπτά να μην μπορεί να περιγράψει με πολλές λεπτομέρειες τα όσα εφιαλτικά έζησε το βράδυ της Δευτέρας.

Από το πρωί ο 32χρονος βρέθηκε στο τμήμα ανθρωποκτονιών της ασφάλειας, με τους αξιωματικούς να του δείχνουν ολόσωμες φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών, σκληρών, εγκληματικών οργανώσεων. Επίσης φωτογραφίες κακοποιών που έχουν αποφυλακιστεί πρόσφατα και αυτό για να δουν αν μπορεί να έχει κάποια εικόνα ή να δώσει κάποια εικόνα για τον σωματότυπο.

Τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς

Στο μεταξύ, σοκ προκαλούν οι πρώτες κουβέντες του 32χρονου πιλότου στους αστυνομικούς.

«Τους είδα ξαφνικά μπροστά μου. Τρεις με κουκούλες full face οι δυο και ο τρίτος φορούσε το κάλυμμα λαιμού που έχουν για τις μηχανές και το είχε σηκωμένο μέχρι τη μύτη. Η σωματοδομή τους ήταν κανονική. Με τα όπλα στα χέρια σημάδευαν άλλες φορές εμένα και άλλες φορές το μωρό. Μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά, μου έλεγαν συνέχεια που είναι τα λεφτά ρε».

Ο σύζυγος περιέγραψε και τη στιγμή που τους έδεσαν αλλά και τη στιγμή που σταμάτησε να ακούει τη φωνή της συζύγου του.

«Τους είπα αμέσως που είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο. Είχαμε αγοράσει ένα οικόπεδο και είχαμε κάποια λεφτά στο σπίτι για να τα δώσω για κάποιες αρχικές εργασίες. Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου…».

«Ελάτε, σκότωσαν τη γυναίκα μου»

Συγκλονιστικά είναι και τα όσα είπε στους αστυνομικούς που τον εντόπισαν δίπλα στη νεκρή σύζυγό του το πρωί της Τρίτης.

Λίγο μετά τις 06:00 το πρωί ο 32χρονος κατάφερε και ειδοποίησε την αστυνομία με το κινητό του τηλέφωνο.

«Ελάτε στην οδό Παναγούλη στα Γλυκά Νερά. Ληστές σκότωσαν τη γυναίκα μου».

Η αστυνομία σπεύδει στο σπίτι της οικογένειας. Βρίσκουν τον 32χρονο άνδρα δεμένο και τα κλάματα του βρέφους τους οδηγούν στο δωμάτιο που βρίσκεται νεκρή η 20χρονη.

«Προσπαθούσα να λυθώ αλλά δεν τα κατάφερα. Φοβόμουν αλλά πάλευα για να τα καταφέρω. Μου κατέστρεψαν τη ζωή και καταδίκασαν το παιδί μου να μεγαλώσει ορφανό».