Ο Πέτρος Κουμπλής και η Σοφία Κωνσταντινίδου αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο.

Ο Πέτρος και η Σοφία γνωρίστηκαν στην εκπομπή της ΕΡΤ “Μένουμε Ελλάδα” πριν από 5 χρόνια περίπου και από τότε είναι κυριολεκτικά αχώριστοι!

Για το πώς ξεκίνησε το travel story τους, ο Πέτρος Κούμπλης είχε πει: «Κι επαγγελματικά, ως δημοσιογράφοι, αλλά και στον ελεύθερο χρόνο μας, αυτό που αγαπάμε και οι δύο είναι τα ταξίδια. Έτσι, βγήκε αβίαστα η κοινή απόφαση να κάνουμε εκπομπή αυτό που, έτσι κι αλλιώς, είναι βασικό κομμάτι της ζωής μας».

Και η Σοφία κωνσταντινίδου είχε δηλώσει: «Ήμασταν μαζί με τον Πέτρο στο «Μένουμε Ελλάδα», εκείνος παρουσίαζε την εκπομπή κι εγώ εμφανιζόμουν για να παρουσιάσω τα θέματα μου. Όσοι μας έβλεπαν μαζί -σε μια εκπομπή που αγαπήθηκε πραγματικά- μας προέτρεπαν να δημιουργήσουμε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα ταξιδιωτικού χαρακτήρα, γιατί αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε καλά και μας προσδιορίζει κι ως ανθρώπους. Το ταξίδι είναι το στοιχείο μας».

Όσο για τον έρωτα, ο Πέτρος είχε πει: «Έρωτας σημαίνει ελευθερία. Είναι απ’ τις ελάχιστες στιγμές της ζωής μας που μπορούμε να είμαστε πραγματικά ελεύθεροι, να επιλέξουμε τα πιο όμορφα δεσμά που μπορεί να φανταστεί ο άνθρωπος».

Και η Σοφία είχε τονίσει: «Βασική μου αρχή είναι ότι στον έρωτα όλα επιτρέπονται. Βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι υπάρχει ένας περιορισμός, να μην κάνεις κάτι που θα πληγώσει ανεπανόρθωτα το σύντροφο σου»!

Το ζευγάρι παντρεύτηκε και δημοσίευσε την πρώτη του φωτογραφία έξω από το δημαρχείο…

Τι Φάση;

#justmarried 🤵‍♂️👰‍♀️💍

Δημοσιεύτηκε από Petros Koublis B στις Κυριακή, 9 Μαΐου 2021