Τις νέες περιοχές που εντάσσονται στο «βαθύ κόκκινο» ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης.
Πρόκειται για τον δήμο Βισαλτίας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών καθώς και ο δήμος Μεσολογγίου της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.
Ακόμα, όπως ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς, σε καθολικό lockdown, αντίστοιχο με αυτό της Καλύμνου μπαίνει από αύριο το πρωί και ο οικισμός Καστανιών της Δημοτικής Ενότητας Βύσσας, του Δήμου Ορεστιάδος.
Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε, στην Κάλυμνο, όπου βρίσκεται ήδη σε ισχύ το καθολικό lockdown δεν θα ανοίξουν τα σχολεία.
- Αεροπλάνο μετατράπηκε σε ρινγκ εν ώρα πτήσης: Καρέ – καρέ το σκηνικό πολέμου που εκτιλήχθηκε στην καμπίνα
- Αποχωρεί από την Παρτίζαν ο Οσετκόφσκι λόγω θετικού δείγματος σε ντόπινγκ κοντρόλ – Ποια είναι η ποινή του
- «Είχαμε να τη δούμε από το 2010» – Το σπάνιο «ζώο – φαντάσμα» που γύρισε από την εξαφάνιση







