Οι αντιλήψεις και οι εμμονές του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοκρατική παράταξη σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ με αφορμή τις δηλώσεις Τζανακόπουλου για εκκαθαρίσεις στο δημόσιο.

Η χώρα χρειάζεται άλλη αξιωματική αντιπολίτευση

Ο Παύλος Χρηστίδης τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εγκλωβισμένος σε διχαστικές επιλογές και η άποψη Τζανακόπουλου απλώς συμπληρώνει το παζλ ενός «παρηκμασμένου ΣΥΡΙΖΑ».

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Χρηστίδης επισημαίνει ότι η χώρα χρειάζεται άλλη αξιωματική αντιπολίτευση.

Ειδικότερα ο Παύλος Χρηστίδης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις δηλώσεις Τζανακόπουλου τόνισε:

«Οι δηλώσεις αυτές δείχνουν τις εμμονές της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Εγκλωβισμένοι σε διχαστικές επιλογές, απειλούν με εκκαθαρίσεις. Αυτές οι αντιλήψεις δεν έχουν σχέση με τη δημοκρατική παράταξη και την πρόοδο. Η άποψη Τζανακόπουλου απλά συμπληρώνει το παζλ του παρηκμασμένου ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ούτε θέλει, ούτε μπορεί να εκφράσει κάτι νέο.

»Και είναι σαφές ότι εμείς ως κίνημα αλλά και ως γενιά δε μπορούμε να έχουμε σχέση με τέτοιες πρακτικές. Η χώρα χρειάζεται άλλη αξιωματική αντιπολίτευση, άλλη πρόταση εξουσίας και εμείς, αυτή επεξεργαζόμαστε».

Δεν έχει καταφέρει να συλλάβει Παππά

Σχετικά με την άρση ασυλίας και την σύλληψη Λαγού ο κ. Χρηστίδης ανέφερε:

«Η γραφειοκρατία του Ευρωκοινοβουλίου καθυστέρησε μια σωστή απόφαση που έπρεπε να έχει ληφθεί μήνες τώρα. Η Ελληνική Κυβέρνηση, όμως, ακόμα δεν έχει καταφέρει να συλλάβει το Χρήστο Παππά, ο οποίος διέφυγε μέσα από τα χέρια της. Όλη η εγκληματική οργάνωση πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή».