Μια άκρως σημαντική συνάντηση αναμένεται να διεξαχθεί σήμερα (26/4) στις τάξεις της Euroleague, καθώς ο Τζόρντι Μπερτομέου θα βρεθεί με το μπλοκ των επτά ομάδων (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Μακάμπι, ΤΣΣΚΑ, Εφές, Αρμάνι Μιλάνο και Ζάλγκιρις Κάουνας) που επιθυμούν να λάβουν απαντήσεις για τις κινήσεις του Ισπανού.

Θυμίζουμε ότι οι επτά σύλλογοι είχαν συναντηθεί πριν από μερικές ημέρες και είχαν θέσει επί τάπητος τη δυσαρέσκειά τους για κάποιες επιλογές του προέδρου της διοργάνωσης, και έτσι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί του, με τον Μπερτομέου να βρίσκεται στη δυσκολότερη θέση στην οποία έχει βρεθεί στην 20ετή θητεία του.

Οι ομάδες αναμένεται να αναφερθούν στις μεγάλες οικονομικές ζημιές που έχουν υποστεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κοροναϊού, ενώ καθώς φαίνεται θα θέσουν ζήτημα για τις αποφάσεις του Μπερτομέου, καθώς μέχρι τώρα ήταν αποκλειστικά δικές του επιλογές, χωρίς κανένα σύλλογο να εμπλέκεται.

Η θητεία του Μπερτομέου θα ανανεωθεί αυτόματα τον ερχόμενο Μάιο εκτός φυσικά κι αν οι σύλλογοι θελήσουν να τον παραπέμψουν, κάτι που όμως μέχρι στιγμής δε γνωρίζει κανείς αν θα προσπαθήσουν να το κάνουν.

Ωστόσο, φαίνεται δεδομένο πως θα ζητήσουν να έχουν λόγο στις αποφάσεις που θα λαμβάνονται από εδώ και στο εξής.

Μένει λοιπόν να δούμε τι θα συμβεί.