Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης με καυστικό υγρό, τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής, εναντίον 25χρονης εγκύου κοντά στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής, στην Κυψέλη.

Πρόκειται για έναν 25χρονο, με τον οποίο το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, διατηρούσε ερωτική σχέση πριν από χρόνια και είχαν κανονίσει να συναντηθούν για να συζητήσουν το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς η 25χρονη κοπέλα, ο συγκεκριμένος άνδρας της επιτέθηκε και της έριξε καυστικό υγρό γιατί ήθελε να επανασυνδεθούν.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ, προχώρησαν σε συντονισμένη επιχείρηση και αργά το βράδυ της Παρασκευής συνέλαβαν τον 25χρονο, μέσα στο διαμέρισμα του στο κέντρο της Αθήνας.

Ο δράστης, όπως προαναφέρθηκε, είναι παλιός γνωστός της 25χρονης και συναντήθηκαν αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής για να συζητήσουν.

Σε κάποια στιγμή, όμως, ο 25χρονος επιτέθηκε στη γυναίκα, που βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, με καυστικό υγρό, με το οποίο είχε εμποτίσει ένα πανί.

Αμέσως μετά, η νεαρή διακομίστηκε με εγκαύματα στο πρόσωπο στον «Ευαγγελισμό».

Κατονόμασε τον δράστη η 25χρονη

Η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη του δράση καθώς η 25χρονη έγκυος, που έπεσε θύμα της επίθεσης, ανακάλεσε την αρχική κατάθεσή της και αποκάλυψε ότι γνώριζε τον δράστη.

Συγκεκριμένα, η 25χρονη αλλάζοντας τα όσα είχε αναφέρει στην πρώτη της κατάθεση, ανέφερε ότι πρόκειται για παιδικό της φίλο.

Οι αστυνομικοί έστρεψαν από την πρώτη στιγμή τις έρευνες στις προσωπικές επαφές της 25χρονης και επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες τους για τον δράστη της επίθεσης.

«Πήγα στο φαρμακείο με μια φίλη μου. Με είδε και μου ζήτησε να πάμε πιο πέρα να μιλήσουμε. Με τον δράστη είμαστε παιδικοί φίλοι. Ήθελε να καταστρέψει εμένα και την οικογένειά μου. Προσπάθησε να με σκοτώσει. Επιθυμώ την ποινική του δίωξη», ανέφερε η 25χρονη στην συμπληρωματική της κατάθεση.