Δύο επιθέσεις σε δύο αδέρφια μέσα σε πέντε μέρες στο χωριό του Προφήτη Ηλία στο Ηράκλειο της Κρήτης έχουν αναστατώσει την τοπική κοινωνία. Ο άτυχος 46χρονος κρηνοτρόφος ξυλοκοπήθηκε άγρια από πέντε άνδρες που του επιτέθηκαν φορώντας κουκούλες. Όπως αναφέρει κατάφερε να αναγνωρίσει τους τρεις από αυτούς, καθώς πάνω στην συμπλοκή βγήκαν οι κουκούλες τους. Η αστυνομία έχει προβεί σε συλλήψεις ενώ εξετάζει και την περίπτωση του αδερφού του θύματος που τέσσερις μέρες πριν κινδύνευσε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Ο άτυχος κτηνοτρόφος εξομολογείται την εμπειρία του στο MEGA στο χωράφι που δέχτηκε την επίθεση.

Η ώρα ήταν με έξι και μισή το απόγευμα της 29ης Μαρτίου όταν ο άνθρωπος βρέθηκε απέναντι στους πέντε κουκουλοφόρους.

Το θύμα αντιστέκεται και πάνω στη μάχη βγαίνουν οι κουκούλες τα πρόσωπα τριών εκ των δραστών. Πρόκειται όπως  λέει για μέλη γνωστής οικογένειας της περιοχής που ήδη έχουν συλληφθεί. Οι άλλοι δύο αναζητούνται.

Εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα της επίθεσης η ζωή του κτηνοτρόφου σώθηκε όπως όλα δείχνουν κατά τύχη.

«Δεν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί»

Ο 46χρονος που παρέμεινε στο νοσοκομείο σχεδόν για δύο μέρες τονίζει πως δεν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί με την οικογένεια που φαίνεται να κρύβεται πίσω από την επίθεση.

Η περίπτωση του αδερφού του 46χρονου είναι επίσης σοκαριστική. Ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στα Χανιά με τον οδηγό στη συνέχεια να αναπτύσσει ταχύτητα και να εξαφανίζεται μετά την επίθεση στον αδελφό του πολλοί στο χωριό συσχετίζουν τα γεγονότα με την αστυνομία να καλείται να βρει τις απαντήσεις.

Τα δύο αδέλφια που μέσα σε τέσσερις μέρες βρέθηκαν μια ανάσα από το θάνατο ζητούν από την αστυνομία να ενισχύσει τα μέτρα στο χωριό και να τους προστατεύσει.

Οι κατηγορούμενοι που έχουν συλληφθεί αναμένεται να δικαστούν στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο Ηρακλείου την ερχόμενη Παρασκευή για τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού της παράνομης οπλοφορίας, οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.

Ο άνθρωπος που δέχθηκε την επίθεση έχει κατονομάσει τους δράστες σε μια γνωστή οικογένεια.

Δύο από τα πέντε άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση είναι μέλη μιας οικογένειας που έχει απασχολήσει όπως στο παρελθόν σε μία πολύκροτη υπόθεση.

Δείτε το βίντεο: