Βίντεο που απεικονίζει κάποια αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (UFO) να πετούν πάνω αμερικανικά πολεμικά πλοία στην Καλιφόρνια έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για διαρροή από το Πεντάγωνο το οποίο έχει επιβεβαιώσει ότι το βίντεο είναι πραγματικό και απεικονίζει έξι άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που καταδιώκουν μάλιστα τέσσερα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ. Το περιστατικό έλαβε χώρα το 2019 στα ανοιχτά της Καλιφόρνια.

Μία από τις επίμαχες φωτογραφίες δείχνει ένα αντικείμενο σε σχήμα πυραμίδας, ενώ οι πλέον δύσπιστοι εξακολουθούν να θεωρούν ότι πρόκειται για drones ή μπαλόνια.

«Τα ευρήματα θα παρουσιαστούν τον Ιούνιο στο Κογκρέσο»

Σύμφωνα με τη Daily Mail, εκπρόσωπος του Πενταγώνου επιβεβαίωσε ότι οι επίμαχες φωτογραφίες και τα βίντεο έχουν ληφθεί από μέλη του προσωπικού και όχι απο ερασιτέχνες που προσπαθούν με το φακό τους να αποτυπώσουν UFO.

H αρμόδια υπηρεσία στο Γραφείο Πληροφοριών του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ που ασχολείται με την «τυποποίηση, την συλλογή και την αναφορά» ανεξήγητων εναέριων οχημάτων θα παρουσιάσει τις εικόνες ως αποδεικτικά στοιχεία τον ερχόμενο Ιούνιο στο Κογκρέσο, όπως αναφέρει ο επίμαχο δημοσίευμα.

Πού έγινε το περιστατικό.

Οι επίμαχες φωτογραφίες διέρρευσαν από έρευνα του Πενταγώνου για τα UFO, η οποία συγκέντρωνε στοιχεία για την έκθεση, σύμφωνα με τον ιστότοπο που ασχολείται με άγνωστα αντικείμενα «Mystery Wire».

Στο φωτογραφικό υλικό του Αμερικανού σκηνοθέτη Τζέρεμι Κόρμπελ απεικονίζονται άγνωστα αντικείμενα να ίπτανται πάνω από τέσσερα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων και το «USS Kidd Navy», το 2019.