Σύμφωνα με το Deadline, η βασική υπόθεση της ταινίας περιστρέφεται γύρω από την άνοδο της οικονομίας της πλατφόρμας OnlyFans κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αν και δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή.

Αντίθετα, το επίκεντρο ήταν all star cast, το οποίο προφανώς θα περιλαμβάνει εμφανίσεις από την Paris Hilton και την Sky Ferreira. Συν-δημιουργημένοι μαζί με τον σκηνοθέτη Jimmy Giannopolous και τον Diomedes Raul Bermudez, το πρωταγωνιστικό καστ του indie film θα περιλαμβάνει επίσης την Pamela Anderson, τον Duke Nicholson, το A $ AP Nast, τον Winnie Harlow και τον Bauon beau G-Eazy (που επίσης έγραψε την μουσική) .

«Αφού αποφασίσαμε να γυρίσουμε αυτήν την ταινία στη μέση της πανδημίας, θέλαμε να φτιάξουμε κάτι που θα ήταν διασκεδαστικό, αλλά θα εξακολουθούσε να είναι τρομακτικό για το κοινό σε αυτές τις δύσκολες στιγμές» ανέφερε ο σκηνοθέτης. «Μια ταινία που σχετίζεται με τα σημερινά ζητήματα μιας παγκόσμιας πανδημίας, πραγματικών εκπομπών, απομόνωσης, την πλατφόρμα OnlyFans.»