Στο πένθος έχει βυθιστεί το Πολυτεχνείο Κρήτης από τον ξαφνικό χαμό μιας φοιτήτριας του ιδρύματος σε τροχαίο δυστύχημα στην Γαύδο.

Η άτυχη 25χρονη κοπέλα από την Κέρκυρα, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου που έπεσε σε γκρεμό τα ξημερώματα στην Γαύδο, σπούδαζε στην Αρχιτεκτονική σχολή του Πολυτεχνείου Κρήτης. Μάλιστα της έμενε να περάσει ένα μάθημα προκειμένου να πάρει το πτυχίο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, το περίεργο και τραγικό παιχνίδι της μοίρας, ήταν πως η 25χρονη είχε πάει στην Γαύδο όπου διέμενε για αρκετούς μήνες στο πλαίσιο αποκατάστασης της υγείας της, από άλλο τροχαίο ατύχημα στο οποίο είχε τραυματιστεί.

Για την ανάσυρση της σορού της από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου στήθηκε μεγάλη επιχείρηση με το Λιμενικό που πήγε στο σημείο από την θάλασσα και πυροσβέστες και χρειάστηκε πολύ μεγάλη προσπάθεια καθώς ο γκρεμός είναι πολύ απότομος και το αυτοκίνητο έπεσε σε απόσταση πολλών μέτρων από τον δρόμο.

Η σορός της ανασύρθηκε αργά το μεσημέρι και με το ΕΓ/ΟΓ “Σαμαριά” μεταφέρθηκε στην Χώρα Σφακίων και στην συνέχεια στο Νοσοκομείο Χανίων. Στο μεταξύ περίπου στις 14:00 μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στα Χανιά ο 40χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, που κατάγεται από το Ρέθυμνο και ο οποίος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων με την κατάσταση της υγείας του να είναι εκτός κινδύνου.