Από την Καρδίτσα άρχισε να ξηλώνεται το πουλόβερ της «εξυγίανσης».

Από την Καρδίτσα έρχεται στο προσκήνιο και μια ακόμη υπόθεση που εάν και εφόσον δίνει άλλη διάσταση πλέον στα «μυστήρια» γύρω από την πιο μαύρη περίοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ενώ λοιπόν η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ εξετάζει καιρό τώρα τον τρόπο διεξαγωγής στην συγκεκριμένη ΕΠΣ έχοντας ήδη καλέσει για εξηγήσεις την ΑΕΚ, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο κλπ;

Σήμερα έσκασε και δεύτερη βόμβα. Γιατί δεν είναι μόνο ότι έβγαλαν με «το έτσι θέλω» τη δική τους διοίκηση κάποιοι. Είναι και τα έργα της διοίκησης αυτής από το Φλεβάρη του 2019 μέχρι σήμερα.

Μια δεύτερη υπόθεση σχηματίζεται στο τραπέζι.

Με τη σημερινή διοίκηση της ΕΠΣ Καρδίτσας να καλείται να δώσει εξηγήσεις.

Τη διοίκηση που προέκυψε μετά τις υποτιθέμενες εκλογές της 2/2/2019, οι οποίες είναι υπό δικαστική διερεύνηση και στο επίκεντρο όλου του αθλητικού, και μη, ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες σωματείων-μελών της ΕΠΣ Καρδίτσας, οι οποίες έλαβαν τον Οικονομικό Απολογισμό Έτους 2020 ενόψει της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, διαπιστώθηκε ότι χρήματα που εισέπραξε η ΕΠΣ Καρδίτσας στο λογαριασμό της στην Τράπεζα Πειραιώς και έπρεπε να αποδοθούν στην ΕΠΟ, στον Απολογισμό, ο οποίος έχει εγκριθεί τόσο από την Εκτελεστική Επιτροπή όσο και από την Εξελεγκτική Επιτροπή της ΕΠΣ Καρδίτσας, αναγράφεται ότι αποδόθηκαν στην ΕΠΟ, αλλά στην πραγματικότητα δεν κατατέθηκαν ποτέ στο ταμείο της.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τα σωματεία ενημέρωσαν με επιστολές την ΕΠΟ, προσωπικά τον πρόεδρο, Θοδωρή Ζαγοράκη, και το Οικονομικό Τμήμα της ΕΠΟ.

Αναμένεται η επίσημη απάντηση από την ομοσπονδία για τη «χρηστή διοίκηση» της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Και προφανώς στη συνέχεια το λόγο έχει η αθλητική και ποινική δικαιοσύνη (εισαγγελέας διαφθοράς κ.λπ.).