Ανακοίνωση στην οποία εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο των τριών εργατών εξέδωσε η εταιρεία που είχε αναλάβει το έργο υπογειοποίησης καλωδίων στο Γυμνό Εύβοιας.

Η εταιρεία δεσμεύεται να σταθεί στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων, καθώς και του τραυματία τεχνικού που νοσηλεύεται.

«Η Διοίκηση και οι άνθρωποι του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ και της εταιρείας ΑΚΤΩΡ εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για το τραγικό δυστύχημα στο Γυμνό Ερέτριας, που είχε ως αποτέλεσμα το χαμό τριών συναδέλφων μας, και τον τραυματισμό ενός ακόμα. Από την πρώτη στιγμή εκπρόσωποι της εταιρείας έσπευσαν στην περιοχή προκειμένου να ενημερωθούν για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος, και βρίσκονται σε απόλυτη συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές» αναφέρει η ανακοίνωση.

Σημειώνει, δε, πως «εκφράζει τη δέσμευσή της να σταθεί δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων και του τραυματία συναδέλφου μας, στον οποίο ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση».

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι τρεις προσαγωγές

Στο μεταξύ, σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι τρεις προσαγωγές στις οποίες είχε προχωρήσει νωρίτερα η αστυνομία για το τραγικό δυστύχημα όπου τρία μέλη συνεργείου εργολάβου.

Πρόκειται για έναν εργοδηγό, έναν μηχανικό καθώς και την επιβλέπουσα του έργου. Να σημειωθεί, ότι διερευνάται αν είχε ζητηθεί από τον ΔΕΔΔΗΕ να γίνει διακοπή ρεύματος στην περιοχή για να προχωρήσουν οι εργασίες.

Την ίδια ώρα, ο τέταρτος εργάτης που βρισκόταν στο σημείο, παραμένει τραυματισμένος αλλά εκτός κινδύνου.