Η εκρηκτική perfomer Ελένη Φουρέιρα, ως λάτρης των social media δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά στιγμές από την επαγγελματική αλλά και την προσωπική της ζωή στο Instagram.

Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που με τις αναρτήσεις της σαρώνει σε likes και σχόλια, καθώς ξέρει καλά πως να ποζάρει στο φακό, ενθουσιάζοντας τους χιλιάδες followers της.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι το κορίτσι που έχει κατακτήσει χρόνια πια τον χώρο της showbiz με το ταλέντο του στο τραγούδι και στον χορό, με το εντυπωσιακό του παρουσιαστικό και με την αξιολάτρευτη προσωπικότητα που έχει διατηρήσει ακόμα κι όταν έφτασε στην κορυφή.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια από τις πιο πετυχημένες τραγουδίστριες της γενιάς της, με την pop star να μην σταματά στιγμή να εκπλήσσει ευχάριστα το φανατικό κοινό της, που την ακολουθεί παντού πιστά.

Η αγάπη του κοινού για την Ελένη Φουρέιρα φαίνεται άλλωστε και στα social media.

Ο λογαριασμός της στο Instagram μετράει τη στιγμή που μιλάμε 1,1 εκατομμύριο followers και οι αναρτήσεις της γεμίζουν δεκάδες χιλιάδες σχόλια.

Σίγουρα είναι όλες πολύ εντυπωσιακές, όμως, μερικές φωτογραφίες της Ελένης έχουν καταφέρει να κάνουν το κοινό να χάσει τα λόγια του με τη σέξι τους διάθεση και όχι μόνο…