Όπως και οι υπόλοιποι κάτοικοι της Νότιας Καλιφόρνια, η Κιμ Καρντάσιαν ξαφνιάστηκε όταν είδε την έντονη χαλαζόπτωση που έπληξε την περιοχή του Λος Άντζελες την Τετάρτη. Όμως σε αντίθεση με τους υπόλοιπους, φάνηκε να μπερδεύεται περισσότερο από το αναμενόμενο με το συγκεκριμένο καιρικό φαινόμενο.

Η 40χρονη Καρντάσιαν ανάρτησε πολλά βίντεο στο Instagram την Τετάρτη, μιλώντας για… «χιόνι» έξω από το σπίτι της.

«Χιονίζει και είμαι στο Καλαμπάσας», είπε σε ένα βίντεο, κάνοντας ζουμ στο… χαλάζι επάνω στο πεζοδρόμιο. «Δεν ξέρω αν το βλέπετε, αλλά είναι τελείως τρελό».

Σε άλλο βίντεο, η επιχειρηματίας και πρωταγωνίστρια ριάλιτι, έπιασε λίγο χαλάζι με το χέρι της, λέγοντας και πάλι ότι «είναι τρελό».

«Είναι τρελό! Το γήπεδο μπάσκετ μου είναι λευκό από το χιόνι! Είναι τρελό! Παιδιά, το γήπεδό μου είναι μαύρο, παιδιά, οπότε αυτό είναι τρελό».

Γρήγορα, οι θαυμαστές της την ενημέρωσαν ότι τα λευκά πράγματα που έβλεπε, δεν ήταν χιόνι αλλά χαλάζι. Η Κιμ αντέδρασε σε αυτό γράφοντας στο story της στο Instagram: «Εντάξει, εντάξει το πήρα το μήνυμα!! Είναι ΧΑΛΑΖΙ!!! Όχι ΧΙΟΝΙ!»

«Δεν είμαι μετεωρολόγος παιδιά!!! Ποτέ δεν υποστήριξα ότι είμαι! Ξέρω ότι κάνω 30 δουλειές, όμως εκείνη του μετεωρολόγου δεν ανήκει σε αυτές».

«Από τη στιγμή που ρίχνει χαλάζι στο Καλαμπάσας τον Μάρτιο, μπορώ να το πω χιόνι!!! Εντάξει»

Πάντως φάνηκε να αντιμετωπίζει το λάθος της με χιούμορ, αφού ανάρτησε πολλαπλά stories με σχόλια χρηστών που το καυτηρίαζαν.

Πάντως, αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να χιονίσει όντως στο Λος Άντζελες – και η Κιμ να μην μείνει στο παράπονο.

Με πληροφορίες από People