Ο Ολυμπιακός εδώ και χρόνια, από την εποχή που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει μεγάλη βάση στην Ακαδημία του και συνεχώς εξελίσσεται και πρωτοπορεί με βήματα προς τα εμπρός. Οι ερυθρόλευκοι λειτουργούν σε άκρως επαγγελματικά επίπεδα από πολύ μικρές ηλικίες και υποστηρίζουν στο έπακρον την Ακαδημία του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα.

Για αυτό τον λόγο και με τη συνδρομή των επαγγελματιών που εργάζονται στον σύλλογο, το εστιατόριο της Ακαδημίας πήρε νέα μορφή, βασισμένο στην αισθητική της πρώτης ομάδας και με τη βοήθεια του διατροφολόγου του Ολυμπιακού, Γκόμες Ερνάνι συνεχίζει να εξελίσσεται σε όλους τους τομείς. Τις νέες αλλαγές στον Ρέντη τις έκανε γνωστές ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Θοδωρής Ελευθεριάδης.

Αναλυτικά και η δημοσίευση που έκανε στα social media ο τεχνικός διευθυντής της ερυθρόλευκης Ακαδημίας:

«Η Διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για πολλοστή φορά με ενεργή υποστήριξη & μακροπρόθεσμο πλάνο για την Ακαδημία. Υλοποίηση με τη συνδρομή των αρμόδιων συναδέλφων & τμημάτων και νέα μορφή στο εστιατόριο της Ακαδημίας. Βασισμένο στην αισθητική της 1ης ομάδας & σε συνεργασία με τον Διατροφολόγο της ανδρικής ομάδας κο Gomes Hernani»