Ο ΠΑΟΚ στα πρόθυρα της διάλυσης.

Μετά το αγωνιστικό χάλι που παρουσιάζει στο γήπεδο η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, η οποία γλίτωσε με πέναλτι που δεν υπήρχε την ήττα από τον Άρη, ήρθαν τα επεισόδια στις εξέδρες της Τούμπας, το περιστατικό με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και η αποχώρηση του τεχνικού διευθυντή για να αποδείξουν πως τίποτα πια δεν θυμίζει… ποδόσφαιρο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Όλαφ Ρέμπε υπέβαλε την παραίτησή του από το σύλλογο και το πιθανότερο είναι πως θα επιστρέψει στη Γερμανία, μιας και από χθες η Bild ανέφερε πως είναι έτοιμος να αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή στη Νυρεμβέργη.

Η επιστροφή του Ρέμπε στη Γερμανία δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη, καθώς to10.gr είχε γράψει εδώ και μέρες για τις σκέψεις του να επιστρέψει στη χώρα του, μιας και έβλεπε πως του χρεώνονται όλες οι… αμαρτίες της ομάδας.

Την ίδια ώρα η κατάσταση με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη ξεπέρασε χθες κάθε όριο.

Η επίθεση προς τον έλληνα τερματοφύλακα από τους οπαδούς της ομάδας έκανε το γύρο όλης της Ελλάδας και ο έμπειρος πορτιέρο ετοιμάζεται να λύσει το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει από την ομάδα.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, οι εξελίξεις να έρθουν αμέσως και κατά τη διάρκεια της ημέρας να ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.