Οι χειρότεροι φόβοι όλων επιβεβαιώθηκαν, με τον Νίκο Παππά να τραυματίζεται σοβαρά στην αναμέτρηση της Ζιελόνα Γκόρα με την Ανβίλ, με τις εξετάσεις του Έλληνα γκαρντ να δείχνουν ζημιά στον αχίλλειο τένοντα!
Αυτό σημαίνει ότι ο Παππάς για μια ακόμη χρονια θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικού χώρων, έχοντας περάσει ήδη δύο ρήξεις χιαστών και στα δύο γόνατα, την πρώτη τη σεζόν 2014-2015 και τη δεύτερη τη σεζόν 2018-2019.
Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην Πολωνία, όπου έκανε και τις εξετάσεις. Όμως αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα ώστε να πραγματοποιήσει την αποθεραπεία του.
Najważniejszy moment meczu – wyglądało to bardzo niewinnie, a skutki dla Nikosa Pappasa i @basket_zg mogą się okazać bardzo poważne. Oby nie. #plkpl pic.twitter.com/tMdNqEYahl
— Wojciech Malinowski (@stingerpicks) March 5, 2021

- Ο Χάμιλτον έκλεψε τις εντυπώσεις στο wakesurfing, με την Κιμ Καρντάσιαν να τον αποθεώνει (vid)
- Ολυμπιακός: Οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν πρόταση στον Τζόουνς-Γκαρσία, σύμφωνα με Αμερικανό δημοσιογράφο
- Τραμπ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο επίθεσης στην Κούβα λόγω «ιρανικών drones» – Πάνω από 50.000 στρατιώτες στη Μέση Ανατολή







