Ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης που είναι ο νυν αγαπημένος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, στις πρώτες δηλώσεις του μετά την είσοδο του πρώην συντρόφου της, Σάκη Κατσούλη στο παιχνίδι, δείχνει να είναι αρκετά cool, σχολιάζοντας με πολύ ήρεμο και… ψύχραιμο τρόπο τα όσα συμβαίνουν στην καλύβα των Μπλε στον Άγιο Δομίνικο.

«Με τη Μαριαλένα γνωριζόμαστε και είμαστε κοντά»

«Με τη Μαριαλένα σαφώς και γνωριζόμαστε και είμαστε κοντά, κάνουμε παρέα. Γι’ αυτό της είχα στείλει μήνυμα εμψύχωσης στο έπαθλο επικοινωνίας. Νοιάζομαι για εκείνη, όπως νοιάζομαι για κάθε δικό μου άνθρωπο. Το Survivor το παρακολουθώ, βλέπω τη Μαριαλένα και ξέρω ότι είναι αρκετά δυνατή και ικανή για να τα καταφέρει. Χαίρομαι πολύ για εκείνη», δήλωσε ο τραγουδιστής για τη σύντροφό του, η οποία πρόσφατα ήρθε σε δύσκολη θέση δημοσίως όταν είδε τον πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη να μπαίνει στο παιχνίδι και να εντάσσεται στην ομάδα της, τους μπλε, σύμφωνα με την Real

Ο Γιώργος Λιβάνης επίσης αναφέρθηκε και στον τρόπο που ο ίδιος αντιμετωπίζει τις σχέσεις που τελειώνουν στη ζωή του, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει αν είναι ή όχι ενοχλημένος από το γεγονός ότι η Μαριαλένα έχει έρθει και πάλι κοντά με τον πρώην σύντροφό της με τον οποίο ήταν μαζί περίπου δύο χρόνια. Ο τραγουδιστής είπε: «Έχω περάσει έντονες σχέσεις αλλά και έντονους χωρισμούς, οπότε θα μπορούσα να πω “να είσαι ευτυχισμένη” σε κάποια πρώην σύντροφό μου. Ίσως και να το έχω πει. Έχω φτάσει και σε ακραία σημεία. Εξάλλου, αν δεν ζήσεις έναν έρωτα με όλη του τη σφοδρότητα, πώς αλλιώς θα τον βιώσεις; Κι αν δεν ζήσεις κάτι μέχρι τέλους, δεν ξέρεις πότε τελειώνει».