Η Hunter McGrady είναι το μοντέλο με τις πλουσιότερες καμπύλες που έχουν κοσμήσει ποτέ στις σελίδες του περιοδικού Sports Illustrated.

Η ίδια, μετά την πρόσφατη φωτογράφισή της για το περιοδικό μίλησε για το πως διατηρεί την αυτοπεποίθησή της μέσα στη σκληρή βιομηχανία της ομορφιάς που μόνο τελευταία έχει αρχίσει να αγκαλιάζει το plus-size.

«Πολλοί με ρωτάνε συχνά : Ποιο είναι το μυστικό της αυτοπεποίθησης, ποιος είναι ο τρόπος;» είπε η McGrady.

«Δεν υπάρχει μυστικό. Ακόμα και τώρα έχω κακές μέρες. Για να είμαι ειλικρινής, σήμερα ήταν μία από αυτές. Χθες ήταν επίσης μία από αυτές. Ξέρετε, όταν το μόνο που θες να κάνεις είναι να μείνεις ξαπλωμένη και να μην δουλέψεις πάνω σ΄ αυτά που πρέπει. Που δεν νιώθεις και τόσο καλά με τον εαυτό σου».

«Είναι εντάξει να έχουμε αυτές τις μέρες», συνέχισε η 27χρονη. «Ξέρω ότι δεν καθορίζουν το ποια είμαι και πως η αυτοπεποίθηση είναι ένα ταξίδι. Πάντα λέω πως η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα, ούτε η αυτοπεποίθηση. Είναι κάτι που δουλεύεται συνεχώς αλλά στο τέλος βγαίνει κάτι όμορφο».

Για το οικογενειακό περιβάλλον του μοντέλου το σώμα της ήταν πάντα αποδεκτό και όμορφο και ποτέ δεν ένιωσε πίεση να αλλάξει.

«Η μητέρα μου δεν θεώρησε ποτέ το σώμα μου πρόβλημα. Ποτέ.», είπε η McGrady. «Πάντα το επαινούσε. Είναι από την Ισλανδία. Είμαστε πολύ άνετοι με τα σώματά μας. Συνήθιζε πάντα να λέει (και εξακολουθεί να το κάνει) πως “Το να μιλάς για το σώμα και το βάρος κάποιου είναι βαρετό. Είναι το λιγότερο ενδιαφέρον πράγμα για το οποίο μπορεί κανείς να μιλήσει. Είναι το λιγότερο ενδιαφέρον πράγμα σχετικά με έναν άνθρωπο”. Αυτή είναι η νοοτροπία με την οποία μεγάλωσα. Και είμαι ευγνώμων».

Πέρυσι, η McGrady συμμετείχε στην περίφημη φωτογράφιση με μαγιό που φιλοξενεί το Sports Illustrated και είχε περιγράψει την εμπειρία της από τα γυρίσματα στο Μπαλί «μαγική».