Όπως όλα δείχνουν, ο Πέτρος Φιλιππίδης φεύγει οριστικά από το θέατρο Μουσούρη. Σύμφωνα με όσα είπε ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό, επικαλούμενος έγκυρες πηγές, δεν πρόκειται να συνεχιστεί η πολύχρονη συνεργασία του ηθοποιού – σκηνοθέτη με τον θεατρικό επιχειρηματία, Κάρολο Παυλάκη.
«Όταν θα ξανανοίξουν τα θέατρα, αυτή η συνεργασία δεν θα υπάρχει» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.
View this post on Instagram
Ο θεατρικός επιχειρηματίας Κάρολος Παυλάκης και ο Πέτρος Φιλιππίδης συνεργάζονταν συνεχόμενα τα τελευταία περίπου 20 χρόνια.
Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ:
- Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ: Από τα Δεκεμβριανά στον Μάη του ’68 και πίσω ξανά – Οσα κέρδισε, όσα έδωσε
- Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: «Η διαδρομή της είναι μία διαρκής απόδειξη της δύναμης της θέλησης»
- Σοκάρει η φρικιαστική δολοφονία εργάτη στο Μπαγκλαντές – «Τον έσυραν έξω και τον πυρπόλησαν»






