Το διάσημο μοντέλο, Τζίτζι Χαντίντ, πόζαρε στην Vogue και στον γνωστό φωτογράφο Ίθαν Τζέιμς Γκριν για το τεύχος Μαρτίου – γεγονός που σηματοδοτεί την επιστροφή της στον κόσμο της μόδας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethan James Green (@ethanjamesgreen)

Στο cover του περιοδικού την βλέπουμε να φοράει ένα λευκό Prada μαντό, με κόκκινα florals και σούρες, ενώ στις σελίδες του περιοδικού μιλά για την μητρότητα και μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει τον λόγο που επέλεξε να μην γεννήσει στο νοσοκομείο.

Η Τζίτζι στην Wonderland

Η Τζίτζι που έφερε στον κόσμο την μικρή Κάι στις 21 Σεπτεμβρίου αποκαλύπτει πως ο τοκετός διήρκησε 14 ώρες και πως διαρκώς είχε στο πλάι της, τον 28χρονο σύντροφό της, την μητέρα της Γιολάντα, την αδελφή της Μπέλα, την μαία της, και την βοηθό της. Μάλιστα, είπε πως σύντροφός της ήταν αυτός που αγκάλιασε πρώτος το μωρό.

Αναφερόμενη στον πόνο της γέννας, είπε: «Ήξερα ότι θα ήταν ο πιο τρελός πόνος στη ζωή μου, αλλά πρέπει να παραδοθείς σε αυτό».

«Αυτό που πραγματικά ήθελα, ήταν να νιώθω ότι αυτό είναι μια φυσιολογική διαδικασία για τις γυναίκες» τονίζει στην συνέντευξή της και λέει πως παρά το ότι αρχικά είχε προγραμματίσει να γεννήσει σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, άλλαξε γνώμη όταν ξέσπασε ο COVID και ο περιορισμός των ατόμων στην αίθουσα τοκετών, θα απέτρεπαν τη μητέρα και την αδελφή της να είναι παρούσες.