Θετικοί στον κοροναϊό βρέθηκαν δύο εργαζόμενοι σε βρεφονηπιακό σταθμό στην περιοχή της Αμμούδας στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη.
Μάλιστα, ένα βρέφος 2,5 μηνών από τον εν λόγω βρεφονηπιακό σταθμό βρέθηκε θετικό στον ιό.
Τις επόμενες μέρες και οι 50 εργαζόμενοι της μονάδας θα υποβληθούν σε τεστ κοροναϊού, ενώ ο σταθμός θα μείνει κλειστός έως την Παρασκευή.
Στις υγειονομικές αρχές σήμανε συναγερμός καθώς στο νησί το τελευταίο διάστημα καταγράφονται αρκετά κρούσματα Covid ενώ έχουν εντοπιστεί και περιπτώσεις μετάλλαξης.
Ακόμα, και άλλα σχολεία ή τμήματά τους στην Κρήτη παραμένουν κλειστά λόγω κρουσμάτων κοροναϊού.
Ειδικότερα, πρόκειται για το 8ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, το Δημοτικό Σχολείο Ψάρης Φοράδας και το 52ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου.
- «Αψίδα του Θριάμβου των ΗΠΑ»: Το ύψους 76 μέτρων μνημείο του Τραμπ για την 250ή επέτειο ανεξαρτησίας
- Αποκλεισμός των λιμανιών του Ιράν: Ο στρατός των ΗΠΑ λέει πως ανάγκασε 10 πλοία να γυρίσουν πίσω
- Ξανά φυλακισμένη στο Ιράν η νομπελίστρια ειρήνης Μοχαμαντί – Σε «κρίσιμη» κατάσταση έπειτα από καρδιακή προσβολή






