Ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και αύξησε τη διαφορά του από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, παραμένοντας στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Παράλληλα, οι Ερυθρόλευκοι παρέμειναν αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα έχοντας 15 νίκες και μόλις τρεις ισοπαλίες κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Έτσι, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μια ιδιαίτερη λίστα σε όλη την Ευρώπη, καθώς μόνο αυτός και άλλες 10 ομάδες παραμένουν αήττητες στα εθνικά τους πρωταθλήματα στη Γηραιά Ήπειρο.

Από τη λίστα βγήκαν εσχάτως Μίλαν (Ιταλία), Τέουτα (Αλβανία) και Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), αφού γνώρισαν ήττες αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ερυθρός Αστέρας έχει να αγωνιστεί από τις 16 Δεκεμβρίου (το πρωτάθλημα στη Σερβία ξαναρχίζει στις 5/2), η Σαράγεβο στη Βοσνία από τις 12 Δεκεμβρίου (το πρωτάθλημα ξαναρχίζει στις 27/2) και η Σαχτάρ από τις 13 Δεκεμβρίου (το πρωτάθλημα ξαναρχίζει στις 13/2), ενώ η Λα Φιορίτα από τις 24 Οκτωβρίου, αφού το πρωτάθλημα στο Σαν Μαρίνο αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας λόγω κοροναϊού.

Οι 11 αήττητες προέρχονται από 10 πρωταθλήματα, αφού στο Γιβραλτάρ υπάρχουν δύο, ενώ η Σαχτάρ είναι η μοναδική ανάμεσα στις ομάδες χωρίς ήττα που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης του πρωταθλήματός της.

Η λίστα με τις 11 αήττητες ομάδες:

Σκωτία: Ρέιντζερς 22 νίκες 3 ισοπαλίες

Σερβία: Ερυθρός Αστέρας 17-2

Βοσνία: Σαράγεβο 13-6

Ιρλανδία: Σάμροκ Ρόβερς 15-3

Ελλάδα: Ολυμπιακός 15-3

Τσεχία: Σλάβια Πράγας 13-2

Πορτογαλία: Σπόρτινγκ Λισαβόνας 11-3

Ουκρανία: Σαχτάρ 8-5

Γιβραλτάρ: Σεντ Ζοζέφ 7-1

Γιβραλτάρ: Εουρόπα 7-1

Σαν Μαρίνο: Λα Φιορίτα 5-0