Ο Λιούις Χάμιλτον είναι χωρίς ομάδα από την 1η Ιανουαρίου 2021! Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Mercedes, η οποία εξετάζει αν πρέπει να κλείσει τον καλύτερο πιλότο του κόσμου με τις περισσότερες νίκες και πρωταθλήματα με το ποσό των 60 εκατ. δολαρίων ανά έτος για τέσσερα χρόνια ( αυτό είναι το ποσό που ζητάει ο Χάμιλτον, σχεδόν 20% περισσότερα από πέρσι!).

Έτσι, ο Χάμιλτον, που και αυτός από την πλευρά του δεν φαίνεται να είναι διαλλακτικός στις μικρότερες αμοιβές που του προτείνει η ομάδα του, έχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αφήσει στον αέρα την ομάδα του, με την οποία έχει πετύχει τα ακατόρθωτα ρεκόρ, νίκες κ.α.

Να σημειωθεί, ότι οι συζητήσεις για το συμβόλαιο του έχουν ξεκινήσει από τα τέλη του περασμένου καλοκαιριού, και έπειτα από τέσσερις και πλέον μήνες, ο Χάμιλτον περιμένει την γερμανική ομάδα να υποχωρήσει, αν και κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται να είναι και τόσο εύκολο.

Η τελευταία επιθυμεί τον Χάμιλτον στην ομάδα της, αλλά, θεωρεί, ότι εν μέσω πανδημίας και με τις περικοπές να είναι μεγάλες σε ποσά και προσωπικό, οι απαιτήσεις του είναι παράλογες!

Και όλα αυτά, την ώρα που φουντώνουν τα σενάρια, που θέλουν τον βρετανό,35χρονο πιλότο, να βρίσκεται σε δίαυλο επικοινωνίας με την Ferrari, με την κόκκινη ομάδα να περιμένει στην γωνία , εφόσον στραβώσει εντελώς η νέα συμφωνία με την Mercedes.