Η συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά των ηλεκτρικών έφερε ανακατατάξεις στις φίρμες, με πολλά νέα μοντέλα να ξεχωρίζουν στον τομέα των πωλήσεων. Η Renault κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση, με 95 χιλιάδες πωλήσεις , απόδοση αυτή αντιστοιχεί σε μία αύξηση της τάξης του 80% στις ταξινομήσεις ηλεκτρικών οχημάτων συγκριτικά με το ίδιο διάστημα πέρυσι.

Το μοντέλο που ξεχώρισε για ακόμη μια φορά είναι το Renault ZOE 3ης γενιάς, που παραμένει νούμερο ένα σε πωλήσεις ηλεκτρικό επιβατικό της Ευρώπης. Περισσότερα από 84.000 ΖΟΕ έχουν πουληθεί από τις αρχές του έτους μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, δηλαδή σχεδόν διπλάσιος αριθμός από τα αυτοκίνητα που πουλήθηκαν την ίδια περίοδο το 2019.

Αλλά και στα επαγγελματικά οχήματα, το Renault KANGOO Z.E., από το 2010 που λανσαρίστηκε, παραμένει το πιο δημοφιλές ηλεκτρικό ελαφρύ επαγγελματικό στην Ευρώπη με συνολικές πωλήσεις 57.595 μονάδων. Από τις αρχές του έτους, μέχρι και τα τέλη Νοεμβρίου έχουν ταξινομηθεί 8.498 KANGOO Z.E., γεγονός που σημαίνει ότι το ένα στα τρία ηλεκτρικά LCV που πωλούνται στην Ευρώπη, είναι Renault KANGOO.

Να σημειωθεί, ότι πρόσφατα λανσαρίστηκε στην αγορά και το ηλεκτρικό  Renault TWINGO με πολλά αυτού, όπως η αυτονομία των 190 χιλιομέτρων (WLPT) (που φτάνουν μέχρι και τα 270 χιλιόμετρα στον αστικό κύκλο (WLTP).

Η πλήρης γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων της Renault περιλαμβάνει ακόμα το TWIZY και το MASTER Z.E., το van με δυνατότητα μεταφοράς φορτίων έως 3,5 τόνους.  Η Renault, παράλληλα, με την πλήρως ηλεκτρική της γκάμα προσφέρει και υβριδικές ή plug-in υβριδικές εκδόσεις των πιο δημοφιλών μοντέλων της, CLIO, CAPTUR, MEGANE, καθώς και του επερχόμενου ΑRKANA.