Απίστευτα πράγματα στο Βελοντρόμ, με τον διαιτητή Χεσούς Χιλ Μανθάνο να δίνει δύο πέναλτι υπέρ της Μαρσέιγ μέσα σε 20 λεπτά (55’, 75’), το ένα χειρότερο από το άλλο και τους Μασσαλούς να γυρίζουν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό από 0-1 σε 2-1!

Ο Ισπανός τα έκανε μαντάρα και με δύο πέναλτι – δώρο στη γαλλική ομάδα της έδωσε την ευκαιρία να φέρει τα πάνω κάτω και να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Απίστευτη σφαγή του Ολυμπιακού στο Βελοντρόμ, που βλέπει τον Μανθάνο με το «έτσι θέλω» να του κλέβει μέσα από τα χέρια του το προβάδισμα και να δίνει δώρο δύο γκολ στην Μαρσέιγ.

Η αρχή έγινε στο 53’. Ο Μανθάνο αρχικά δεν έδωσε τίποτα στο μαρκάρισμα του Σισέ στον Τοβάν και άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα το… ξανασκέφτηκε, σταμάτησε τον αγώνα και περίμενε το VAR να του πει τι έχει γίνει. O VARίστας δεν είδε κανένα πέναλτι και ο Μανθάνο αποφάσισε να πάει ο ίδιος στο μόνιτορ να δει τη φάση.

Επιστρέφοντας στον αγωνιστικό χώρο έδειξε το σημείο του πέναλτι. Μια φάση, στην οποία δεν ξεκαθαρίστηκε ποτέ, παρά τα πολλά ριπλέι, εάν το μαρκάρισμα του Σισέ ήταν εντός ή εκτός περιοχής.Ο Μανθάνο με το «έτσι θέλω» έβαλε την Μαρσέιγ ξανά στο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν σε 1-1 με τον Παγέ.

Στο 73’ ο Ισπανός διαιτητής τα έκανε και πάλι… θάλασσα. Αρχικά έδωσε φάουλ σε χέρι του Ραφίνια έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού και στη συνέχεια άλλαξε την απόφασή του και έδειξε το σημείο του πέναλτι. Δεύτερο πέναλτι μέσα σε λίγα λεπτά για την Μαρσέιγ. Ενα πέναλτι που ήταν πραγματικά για γέλια, αφού ο Βραζιλιάνος μπακ των Πειραιωτών αφενός έχει βγει από την περιοχή του Ζοσέ Σα, αφετέρου δεν υπάρχει καμία παράβαση, αφού το χέρι του είναι σε φυσική θέση!

Απίστευτα όργια από τον Μανθάνο στο Βελοντρόμ, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του να βλέπουν τον Ισπανό διαιτητή να τους κλέβει τη νίκη μέσα από τα χέρια τους! Μια νίκη, που άξιζαν με την εμφάνισή τους και τον Ιβηρα ρέφερι να γυρίζει το παιχνίδι, αρχικά με το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η Μαρσέιγ και στη συνέχεια με δεύτερο πέναλτι, με το οποίο έκαναν το 2-1 οι Γάλλοι.