Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει το εξαιρετικό και αξιέπαινο κοινωνικό της έργο, βοηθώντας έμπρακτα στη μεγάλη μάχη που δίνουν γιατροί και νοσηλευτές κατά της πανδημίας του κοροναϊού.

Πριν λίγη ώρα, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης μαζί με τον Managing Director της bwin, Ιωάννη Καποδίστρια, παρέδωσαν μια επιταγή στους εκπροσώπους του Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ για την ενίσχυση του έργου των Ιατρών και του Νοσηλευτικού προσωπικού.

Η προσφορά του Ολυμπιακού στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», είναι ένας φορητός αναπνευστήρας βαρέως τύπου για την μηχανική υποστήριξη αναπνευστικής λειτουργίας των ασθενών ενηλίκων και παίδων, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης και ο Managing Director της bwin Greece

Ιωάννης Καποδίστριας, παρέδωσαν μια επιταγή στους εκπροσώπους του Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ για την ενίσχυση του έργου των Ιατρών και του Νοσηλευτικού προσωπικού του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν».

Πιο συγκεκριμένα, προσέφεραν έναν φορητό αναπνευστήρα βαρέως τύπου για την μηχανική υποστήριξη αναπνευστικής λειτουργίας των ασθενών ενηλίκων και παίδων στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.

Την επιταγή παρέλαβαν ο κ. Σπυρίδων Αποστολόπουλος, Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» και ο κ. Εμμανουήλ Πικουλής, Διευθυντής Γ’ Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν».»

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης και ο Managing Director της bwin Greece Ιωάννης Καποδίστριας,…

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos B.C. στις Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020