Νεφώσεις, πυκνότερες στα δυτικά και νότια. Τοπικές βροχές από το βράδυ στα νοτιοδυτικά. Περιορισμένη ορατότητα, ομίχλες και παγετός τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το Meteo.gr, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται νεφώσεις οι οποίες θα είναι πυκνότερες στα δυτικά και νότια.

Αργά το βράδυ τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, στα νοτιοδυτικά ηπειρωτικά και στη Δυτική Κρήτη, φαινόμενα που τη νύχτα προς Κυριακή θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες, ενώ παγετός θα σημειωθεί νωρίς το πρωί στα ημιορεινά ηπειρωτικά καθώς και σε πεδινές περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -8 έως 12 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -5 έως 16, στην Ήπειρο από -5 έως 17 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -3 έως 17, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 18 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 18, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 3 έως 18 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 6 έως 18, ενώ στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και τις βραδινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ, αλλά από το βράδυ και από τα βόρεια θα παρουσιάσουν σημαντική ενίσχυση.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες το βράδυ θα πυκνώσουν. Νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 μποφόρ και το βράδυ 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 4-5 βαθμούς χαμηλότερες.