Ο ανήλικος Κάιλ Ρίτενχαουζ που πυροβόλησε και σκότωσε δύο διαδηλωτές στις 25 Αυγούστου 2020 στην Κενόσα του Γουισκόνσιν αποφυλακίστηκε υπό όρους.
Στον 17χρονο που κατηγορείται για δύο δολοφονίες εκ προμελέτης είχε επιβληθεί εγγυοδοσία δύο εκατομμυρίων δολαρίων, ποσό που καλύφθηκε μέσα από crowdfunding.
Ειδικότερα, αμέσως μετά το συμβάν δημιουργήθηκε ειδικός λογαριασμός για την οικονομική ενίσχυση του ανήλικου και την κάλυψη των δικαστικών εξόδων. Από την πρώτη στιγμή συγκεντρώθηκαν υπέρογκα ποσά στον λογαριασμό του Ρίτενχαουζ, με τους οπαδούς του Ντόναλντ Τραμπ να τον χαρακτηρίζουν «πολιτικό κρατούμενο».

Ο αμερικανός πρόεδρος μάλιστα, είχε αρνηθεί να καταδικάσει τις δύο δολοφονίες από τον νεαρό Ρίτενχαουζ, ο οποίος κατείχε παράνομα το ΑR-15, με το οποίο δολοφόνησε τους διαδηλωτές Τζόζεφ Ρόζενμπάουμ και Άντον Χούμπερ και τραυμάτισε έναν ακόμα, τον Γκέιτζ Γκροσκράουτζ.

- Αλέξης Τσίπρας: Το παρασκήνιο πίσω από την «ΕΛΑΣ» – Τι ανέφερε ο Αιμίλιος Χειλάκης
- Politico για Τσίπρα: Επιστρέφει σε μια περίοδο έντονης πολιτικής φθοράς – Επιδιώκει να ενώσει την κατακερματισμένη αντιπολίτευση
- Συννελήφθη 25χρονος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών – Είχε πάνω από 76 κιλά skunk και 755 γραμμάρια κοκαΐνης







