Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση το πρωί της Τρίτης, δεύτερη μέρα του lockdown, σε πολλούς δρόμους της Αθήνας.
Η άνοδος της Συγγρού, λίγο πριν τις Στήλες του Ολυμπίου Διός, είναι μποτιλιαρισμένη με δεκάδες αυτοκίνητα να είναι ακινοτοποιημένα.
Για πολύ ώρα οι οδηγοί προσπαθούν να προσεγγίσουν το κέντρο της πόλης και όπως φαίνεται έχουν προτιμήσει να πάρουν τα ΙΧ τους και όχι τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Καλύτερη η εικόνα στη Θεσσαλονίκη με μπλόκα των αστυνομικών να ελέγχουν τα έγγραφα μετακίνησης των πολιτών σε πολλά σημεία της πόλης.
- Ο καιρός σήμερα: Θυελλώδεις άνεμοι και πτώση θερμοκρασίας – Πώς θα κάνουμε Πρωτοχρονιά
- Ο σκιώδης στόλος στο στόχαστρο: Το πλήγμα σε ρωσικό δεξαμενόπλοιο στη Μεσόγειο και οι νέοι κίνδυνοι για τη διεθνή ναυσιπλοΐα
- Μισθοί, συντάξεις, ενοίκια: Ποιοι είδαν χρήματα στην τσέπη το 2025 – Οι 30 παροχές που δεν κόβονται το 2026







