Με την άμμο στην κλεψύδρα της διεξαγωγής των εκλογών της Ε.Π.Ο. στις 23 Νοεμβρίου να τελειώνει και εφόσον (ειρηνοδικείου θέλοντος και κοροναϊού επιτρέποντος) δεν προκύψουν αντικειμενικά ανυπέρβλητα εμπόδια, ένα νέο κίνημα ετοιμάζεται να εμφανιστεί και να διεκδικήσει ένα διευρυμένο ρόλο στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Είναι το κίνημα των «ορφανών» Ε.Π.Σ., των Ενώσεων δηλαδή που δεν προσμετρώνται, αυτήν τη στιγμή, σε κανένα όχημα ή σχήμα, έχουν πάρει αποστάσεις από τα τεκταινόμενα στον Π.Α.Ο.Κ. (κυρίως) και συμπεριφέρονται ως «ελευθέρας βοσκής» απέναντι στις υπόλοιπες που είναι, ήδη, μαντρωμένες με τα σκυλιά έξω από το μαντρί να αλυχτάνε.

Το κίνημα έχει ως βάση δημιουργίας τις πάλαι ποτέ «Ενώσεις του Π.Α.Ο.Κ.», δηλαδή το μεγαλύτερο κομμάτι των Ενώσεων της Ε.Π.Ο. για την απόκτηση του οποίου ξοδεύτηκαν τα προηγούμενα χρόνια, στην περίοδο που «όλα τα επισκιαζε η εξυγίανση και τα πλάκωνε η κάθαρση», εκατομμύρια επί εκατομμυρίων «ευχές και πορτοκάλια».

Τότε που μια επίσκεψη στις σουίτες της Τούμπας ήταν η ευκολότερη και ασφαλέστερη επιλογή για κάθε Πρόεδρο Ε.Π.Σ., καθώς συνοδευόταν, εκτός από την αίσθηση της δύναμης που προσφέρει η πλειοψηφία, από συγκεκριμένες προσδοκίες οφέλους, θρυλείται και προσωπικού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από