Η αποστολή του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να «πετάξει» για Ισπανία ενόψει της αυριανής αναμέτρηση με την Γρανάδα (29/10, 22:00) με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι αισιόδοξοι για θετικό αποτέλεσμα.

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ προκειμένου να «πετάξει» για την Ισπανία όπου την Πέμπτη το βράδυ θα αντιμετωπίσει την Γρανάδα για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Στον Δικέφαλο αισιοδοξούν πως η ομάδα μπορεί να κάνει την υπέρβαση καθώς ο Αμπελ Φερέιρα έχει όλα τα όπλα στην φαρέτρα του. Οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Κάρολ Σφιντέρσκι και Χοσέ Κρέσπο προπονήθηκαν κανονικά στη χθεσινή προπόνηση και βρίσκονται στην αποστολή, αλλά και στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού να τους «ρίξει» στη μάχη.

Στην αποστολή βρίσκονται 24 ποδοσφαιριστές: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Ροντρίγκο, Ουαγκέ, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχάι, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Νινούα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλης, Τσόλακ, Κούτσιας.

Οι Θεσσαλονικείς μετά από ένα ταξίδι τριών ωρών, περίπου θα βρεθεί στην Ισπανική πόλη. Η ομάδα θα προπονηθεί στο Estadio de los Carmenes στις 20:00 (ώρα Ελλάδας), ενώ νωρίτερα στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Αμπέλ Φερέιρα. Τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει ο Ίνγκι Ίνγκασον.