Την έντονη ανησυχία του για την αυξητική τάση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην περιοχή εξέφρασε ο δήμαρχος Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης.
Μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» και τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη ο κ. Δανιηλίδης υποστήριξε πως «από μέρα σε μέρα αλλάζουν τα δεδομένα» για τον ιό, συμπληρώνοντας πως θα πρέπει οι πολίτες να μην χαλαρώσουν και να συνεχίσουν να τηρούν όλα τα μέτρα.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Συκεών, υπάρχουν δεκάδες κρούσματα σε δομές και συλλόγους του δήμου, ενώ εκατοντάδες άτομα έχουν μπει σε καραντίνα.
«Το 75% των κρουσμάτων είναι παιδιά. Ανάμεσα τους είναι παιδιά 15 ετών, αθλητές και πρωταθλητές» υπογράμμισε ο κ. Δανιηλίδης, τονίζοντας για μια ακόμα φορά το γεγονός ότι κανείς δεν είναι απολύτως προστατευμένος από τον κοροναϊό.
Όπως υποστήριξε ο κ. Δανιηλίδης, τα κρούσματα είναι σε διαφορετικές περιοχές του δήμου Συκεών, συμπληρώνοντας ότι υπάρχει φόβος ότι μπορεί να αυξηθούν σε δεκάδες.
Καταλήγοντας, ο δήμαρχος Συκεών σημείωσε ότι έχει ζητήσει να πάει στην περιοχή κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, προκειμένου να εξετάσουν τα δεδομένα και να πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις. «Αν μας πουν ότι πρέπει να γίνει lockdown, θα το κάνουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δανιηλίδης.
- Πολικό ψύχος στις ΗΠΑ: Στους 38 οι νεκροί από την χιονοθύελλα – Νοικοκυριά χωρίς ρεύμα και χιλιάδες ακυρώσεις πτήσεων
- Νεκρό μεταφέρθηκε κοριτσάκι μόλις 7 ημερών στο Παίδων «Αγία Σοφία» – Το είχαν πάει αρχικά σε κτηνιατρείο
- Ο Τραμπ στέλνει νέα αρμάδα στη Μέση Ανατολή – «Ελπίζω το Ιράν να κάνει συμφωνία»







