Συγκλονισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία στο Λουτράκι, τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας γύρω από το διπλό φονικό της 43χρονης  και ενός 42χρονου φαρμακοποιού.

Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, φίλοι του θύματος αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα είχε χωρίσει εδώ και καιρό με τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος αυτήν τη στιγμή είναι ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση της δολοφονίας.

O πρώην σύντροφός της, αλβανικής καταγωγής, όπως λένε φίλοι της άτυχης γυναίκας που έχασε τη ζωή της με φρικτό τρόπο, ήταν βίαιος.

Μάλιστα, την ενοχλούσε συνεχώς, λέγοντάς της πως δεν θα της επιτρέψει να έχει άλλον άνδρα στη ζωή της.

«Η εμένα ή κανέναν» είναι η χαρακτηριστική φράση του, όπως προκύπτει από το φιλικό περιβάλλον της 43χρονης.

Καταγγελίες για ξυλοδαρμό

Μάλιστα αναφέρεται ότι την είχε χτυπήσει, αλλά εκείνη δεν το κατήγγειλε ποτέ στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πρώην σύντροφός της αποτελεί τον Νο1 ύποπτο της άγριας διπλής δολοφονίας στο Λουτράκι, ενώ είναι σεσημασμένος για κλοπές και ναρκωτικά.

Η άτυχη γυναίκα είχε συνάψει δεσμό με τον φαρμακοποιό πριν λίγες εβδομάδες. Σχεδίαζαν να πάνε εκδρομή σε κοντινό προορισμό το Σαββατοκύριακο που πέρασε, αλλά τελευταία στιγμή αποφάσισαν να περάσουν το διήμερο στο εξοχικό σπίτι της στο Φλάμπουρο.

Τι πυροδότησε την μανία του δράστη

Από την άλλη πλευρά τη μανία του δράστη πυροδότησε όπως όλα δείχνουν η διακοπή της ερωτικής σχέσης που είχε με την 43χρονη, η οποία έμενε μόνιμα στο Λουτράκι και εργαζόταν ως μασέζ.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί, ο σεσημασμένος Αλβανός φέρεται να την παρενοχλούσε συχνά τον τελευταίο καιρό και δεν αποδεχόταν για κανένα λόγο τον χωρισμό τους. Η 43χρονη παλαιότερα ήταν παντρεμένη με γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου με τον οποίο έχει αποκτήσει και την 20χρονη σήμερα κόρη της.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο πρώην σύζυγός της από τον οποίο φαίνεται να απέκτησε μεγάλη περιουσία μετά το διαζύγιό τους, είναι ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων και ενός καταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού είχε επίσης στενές επαφές τα τελευταία χρόνια στο νησί των ανέμων καθώς εργαζόταν εκεί περιστασιακά.