Συνολικά έξι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από κοροναϊό το τελευταίο 24ωρο.

Την μάχη με τον φονικό ιό έχασε ένας άνδρας 79 ετών, που απεβίωσε χθες το βράδυ, στις 21:54 στη ΜΕΘ του «Αττικόν», όπου και νοσηλευόταν,  κι ενας άνδρα 97 ετών με υποκείμενα νοσήματα, που κατέληξε στο Λαϊκό στις 11:50 σήμερα το πρωί.

Επίσης ένας68χρονος με υποκείμενα νοσήματα, που κατέληξε στη ΜΕΘ του Ασκληπιείου Βούλας σήμερα το πρωί, ενώ νοσηλευόταν διασωληνωμένος από τις 2 Οκτωβρίου.

Προηγουμένως σύμφωνα με πληροφορίες τη μάχη με τον φονικό ιό έχασε ένας άντρας 79 ετών με υποκείμενα νοσήματα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας, μια γυναικά 89 ετών, χωρίς υποκείμενα νοσήματα που νοσηλευόταν στον νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και ένας 59χρονο που διακομίστηκε νεκρός στο νοσοκομείο «Αττικον» στις 5 Οκτωβρίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου και διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός στον κοροναϊό.

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε χθες, Τρίτη, 408 νέα κρούσματα του φονικού ιού και έξι ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τους 463.

89 διασωληνωμένοι

Την ίδια στιγμή, 89 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 ετών.

Από αυτούς, 25 (28.1%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 93.3% των διασωληνωμένων έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

242 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.