Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν σταματά να βοηθά όσους έχουν ανάγκη.

Η Ακαδημία των ερυθρόλευκων προσέφερε υλική και ηθική ενίσχυση για τους πληγέντες από την πρόσφατη κακοκαιρία που «χτύπησε» την κεντρική Εύβοια, με την παρουσία της τη Δευτέρα 12/10 στα Ψαχνά.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον Ολυμπιακό:

«Στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη η Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Υλική και ηθική ενίσχυση για τους πληγέντες από την πρόσφατη κακοκαιρία που «χτύπησε» την κεντρική Εύβοια προσέφερε η Ακαδημία του Ολυμπιακού, με την παρουσία της τη Δευτέρα 12/10 στα Ψαχνά.

Παίκτες της Κ19 και της Κ17 αντιμετώπισαν σε φιλικό παιχνίδι τον Ηρακλή Ψαχνών στο δημοτικό στάδιο Ψαχνών, με την ηγεσία της Ακαδημίας να δίνει το «παρών».

Τα διοικητικά στελέχη του Ηρακλή, απένειμαν τιμητική πλακέτα στον ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και στους Αντώνη Νικοπολίδη, Δημήτρη Μαυρογενίδη.

Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού, κ. Κώστας Γαλάνης, ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων, κ. Γιώργος Ψαθάς, ο πρόεδρος ΕΠΣ Εύβοιας, κ. Γιάννης Ρέτσας και ο γενικός γραμματέας ΕΠΣ Ευβοίας, κ. Γιώργος Πίσχινας. Στο γήπεδο και πολλά παιδιά από τη Σχολή του Θρύλου στη Χαλκίδα! Για ακόμα μία φορά ο Ολυμπιακός στο πλευρό όσων των χρειάζονται».

Παρακάτω η σχετική ανάρτηση:

Στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη η Ακαδημία του ΟλυμπιακούΥλική και ηθική ενίσχυση για τους πληγέντες από την πρόσφατη…

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC Academy στις Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020